Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


H πεζοδρόμηση της οδού Άγγελου Σικελιανού

Το Λιμεναρχείο Λευκάδας ενημερώνει σχετικά με τη λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας επί της οδού Άγγελου Σικελιανού αποφασίζοντας:

  1. Τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων εντός του χώρου της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Λευκάδας και συγκεκριμένα στην οδό Άγγελου Σικελιανού για λόγους ασφάλειας των διερχόμενων πεζών πολιτών, λόγω φόρτισης της παραλιακής οδού, για αποτροπή κινδύνου πρόκλησης ατυχήματος κατά τις βραδινές ώρες της θερινής περιόδου.

 

  1. Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε φύσης οχημάτων στην οδό Άγγελου Σικελιανού εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένος Λευκάδος και συγκεκριμένα από τη συμβολή της εν λόγω οδού με την οδό Ιωάννου Μελά έως και το τέλος αυτής πλησίον του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδος από 1η Ιουνίου 2019 ημέρα Σάββατο έως την 30η Σεπτεμβρίου 2019 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 18:00 έως ώρα 06:00 εκάστης ημέρας.
  1. Το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας και ο Δήμος Λευκάδας όπου απευθύνεται η απόφαση να μεριμνήσουν για την έγκαιρη εκπόνηση μελέτης και εγκατάστασης σήμανσης στην αναφερόμενη οδό καθώς και στις λοιπές συνδεόμενες με αυτή οδούς, σύμφωνα με τα παραπάνω προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για το χρονικό διάστημα ισχύος της, όπως προβλέπεται από το άρθρο 10, παρ.2 και 8 του Ν.2696/1999(Α΄57).

 

  1. Από την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται οχήματα έκτακτης ανάγκης καθώς και οχήματα εφοδιασμένα με άδεια διέλευσης από τους αρμόδιους φορείς.

 

  1. Οι παραβάτες της παρούσας ανεξάρτητα από τυχόν ποινικές ή άλλες ευθύνες που συντρέχουν, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν. . 187/1973 (Α΄261), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Κοινοποίηση:

Πηγή: Lefkadapress.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.