Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Ψηφίστε μας γιατί…

DSC01448
Το πρώτο που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως καινούργιο στοιχείο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 26ης Μαΐου, για τον τόπο μας τουλάχιστον, είναι η πληθώρα των αυτοπαρουσιάσεων των υποψηφίων. Πάντα υπήρχαν, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό, όπως σε αυτές τις εκλογές.

Εκεί μπορεί κανείς να διαβάσει τα πιο απίθανα πράγματα. Πολλές φορές συμβαίνει να παρουσιάζουν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες συνηθισμένα πράγματα της καθημερινότητάς τους ή του πρότερου κοινωνικού τους βίου ως μεγάλα προσόντα, υπερπροβάλλοντας και εξωραΐζοντας πολλές φορές το … τίποτα. Από αυτές λείπει φυσικά σχεδόν παντελώς ο πολιτικός λόγος, που σε αυτές τις εκλογές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχει πιάσει τον απόλυτο πάτο. Σε αυτό ίσως να έχει συντελέσει και η πανσπερμία των ανεξάρτητων, δήθεν, συνδυασμών.

Ένα άλλο επίσης που πρώτη φορά το βλέπουμε να γίνεται σε αυτή την έκταση είναι οι κάρτες των υποψηφίων Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, που μπορεί να τις βρει κανείς σχεδόν παντού.

Κάποιοι φαίνεται να έχουν γίνει και φανατικοί συλλέκτες των καρτών αυτών, όπως δείχνει και η φωτογραφία. Χωρίς να τους ενδιαφέρει καν η παράταξη με την οποία κατέρχονται στις εκλογές οι υποψήφιοι και εν προκειμένω οι υποψήφιες, όπως μας εξήγησε…

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.