Φοιτητικές και Σπουδαστικές εκλογές: Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Δεύτερη δύναμη στα ΑΕΙ η Πανσπουδαστική – Αναλυτικά αποτελέσματα στο Τμήμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα

pks

Σε 2η δύναμη αναδεικνύεται στα ΑΕΙ η Πανσπουδαστική ΚΣ, διατηρώντας υψηλά ποσοστά στα ΤΕΙ, στις Φοιτητικές – Σπουδαστικές εκλογές της 16ης Μάη.

Στα ΑΕΙ

Στις 8.00 το πρωί και με καταμετρημένους τους 193 από τους 193 συλλόγους των ΑΕΙ, τα αποτελέσματα έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

sygkentrotika-aei-01

Στο συνολικό αριθμό των συλλόγων των ΑΕΙ δεν καταγράφονται 3 σύλλογοι που δεν έγιναν εκλογές (ΑΣΟΕΕ, Ποιμαντικής ΑΠΘ και Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου), 4 σύλλογοι (ΤΕΦΑΑ Αθήνας, ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, Θεολογίας και Κοινωνικής Θεολογίας του ΕΚΠΑ) που δεν μπορεί λόγω νοθείας να αναγνωριστεί το αποτέλεσμα -οι εκλογές είναι άκυρες σε αυτούς τους συλλόγους- καθώς και 5 σύλλογοι που έκαναν εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα αποτελέσματά τους δεν μπορούν να προστεθούν στον παραπάνω πίνακα. Οι δυνάμεις που φαίνονται στον πίνακα και καταγράφονται πανελλαδικά στα πανεπιστήμια είναι η ΔΑΠ, δηλαδή η παράταξη της ΝΔ, η ΠΑΣΠ, που είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, η «Αριστερή Ανατρεπτική Συνεργασία» (ΑΑΣ), που είναι σύμπραξη σχημάτων με δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της ΛΑΕ και της κίνησης του Αλ. Αλαβάνου, η ΕΑΑΚ, όπου καταγράφονται σχήματα που κυριαρχούν οι δυνάμεις του ΝΑΡ και το ΜΠΛΟΚΟ, η κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. Στα ΤΕΙ Με καταμετρημένους τις ψήφους στα 56 από τα 56 τμήματα των ΤΕΙ πανελλαδικά, τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

sygkentrotika-tei-01

Στο συνολικό αριθμό των συλλόγων των ΤΕΙ δεν καταγράφονται 7 σύλλογοι που δεν έγιναν εκλογές, 4 σύλλογοι (ΣΔΟ, ΣΤΕΓ, ΣΤΕΤΡΟΔ και ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης) που δεν μπορεί λόγω νοθείας να αναγνωριστεί το αποτέλεσμα -οι εκλογές είναι άκυρες σε αυτούς τους συλλόγους- καθώς και 3 σύλλογοι που έκαναν εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο και τα αποτελέσματά τους δεν μπορούν να προστεθούν στον παραπάνω πίνακα.

Τα αποτελέσματα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουριστικών Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στην Λευκάδα έχουν ως εξής:

tei_lefkadas

Πηγή: Kolivas.de


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.