Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΜΑΛΕΚΟΣ: Δήμος Ξηρομέρου: Re – start (Επανεκκίνηση)

 Δήμος Ξηρομέρου: Re – start (Επανεκκίνηση)
Γράφει ο: Φίλιππος Σαμαλέκος 
Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με
τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη

        Η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου αφήνει πίσω της ένα Δήμο χωρίς όραμα  και στρατηγική βασισμένη στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, χωρίς οργάνωση και υπό-στελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών στη πραγματικότητα ανύπαρκτες μιας  και όλες γίνονται εργολαβικά και κατά προτίμηση με απευθείας ανάθεση. Η γενίκευση της τακτικής των απευθείας αναθέσεων και των πελατειακών σχέσεων, η διαπλοκή και η αδιαφάνεια, οδήγησαν το  Δήμο Ξηρομέρου φτωχό, μίζερο και απαξιωμένο μακριά από τους πολίτες και τις ανάγκες τους.

       Στοιχειώδεις ανάγκες σαν το πόσιμο νερό είναι προϋπόθεση για να μπορεί να κατοικείται αυτός ο τόπος. Η εσωτερική οδοποιία είναι αναγκαία για τη καθημερινότητα αλλά και την οικονομική ανάπτυξη….


  
         Πόσα ευρωπαϊκά η εθνικά προγράμματα  έχει διεκδικήσει ο Δήμος για τη καταπολέμηση της ανεργίας, τη διαχείριση απορριμμάτων, τη δημοτική συγκοινωνία, την ύδρευση και άρδευση  τη φροντίδα ηλικιωμένων κατοίκων της τοπικής επιχειρηματικότητας  τη διαφάνεια και λογοδοσία τον πολιτισμό ? Ο κατάλογος με τα αυτονόητα είναι μακρύς .
          Συνεπώς χρειάζεται πολύ δουλειά για να τεθεί τέλος στο αδιέξοδο και να αναστραφεί η δημογραφική, κοινωνική, πολιτική, οικονομική και περιβαλλοντική παρακμή του τόπου μας.  

       Απαιτείται ισχυρή και καθαρή  πολιτική εντολή από την πρώτη Κυριακή στον  υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ  Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» για να στηριχθεί από όλους αυτή η δύσκολη προσπάθεια που πρέπει να ξεκινήσει την επόμενη μέρα. Χωρίς αποκλεισμούς και σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου και με τη μέγιστη συμμετοχικότητα των πολιτών.
Εαν διάλεγα τις δύο πιο σημαντικές προτεραιότητες  της επόμενης μέρας  από το πρόγραμμα μας αυτές είναι :
-Οργάνωση στελέχωση και λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου ώστε να είναι κοντά στο πολίτη την επιχείρηση και τον επισκέπτη.
-Συγκέντρωση όλης της προσπάθειας στην αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης  και τη στήριξη της τοπικής οικονομίας διεκδικώντας της επιστροφή του οικονομικού και του πολιτικού κέντρου βάρους στο τοπικό επίπεδο και  αξιώνοντας  αυθεντικότερη δημοκρατία, βιώσιμη οικονομία  και κοινωνική δικαιοσύνη.
           Οι δημοτικές και τοπικές εκλογές της 26ης Μαίου είναι οι πιο κρίσιμες στην ιστορία του Ξηρομέρου γιατί πιστεύω ότι δεν θα υπάρχει άλλη ευκαιρία και ότι άλλα 4 χρόνια σε αυτό το δρόμο θα δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στην ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Σας καλώ όλους να συμπορευτούμε αποφασιστικά για να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση στο Δήμο μας. Σας καλώ να βγούμε μπροστά ενωμένοι και να διεκδικήσουμε το δικό μας καλύτερο μέλλον.
Φίλιππος Σαμαλέκος
Διπλωματούχος Ναυπηγός Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας – Ανατροπή Τώρα
του Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Mob : +30  6984311311
E-mail : filipsam@gmail.com

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.