Τυροπιτάρια, από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
550 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
220 γρ. Νερό
15 γρ. Ξύδι
4 κ.γ. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα των φύλλων
10 γρ. Αλάτι
Κορν φλάουερ για το άνοιγμα της ζύμης
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Υλικά για τη γέμιση:
500 γρ. Ξινομυζήθρα, τριμμένη

Υλικά για το σερβίρισμα:
Μέλι
Σουσάμι

Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Πηγή: Queen.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.