Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Το σχόλιο της ημέρας: Πέρασαν και τα σαράντα κ. Δήμαρχε!

Το σχόλιο της ημέρας; Πέρασαν και τα σαράντα κ. Δήμαρχε!

Φωτ. 1

Με το σημερινό μας σχόλιο θα θέλαμε να απευθυνθούμε στον κ. Δήμαρχο Λευκάδας και μολονότι γνωρίζουμε πως είναι σφοδρά απογοητευμένος και βαθύτατα προβληματισμένος με τις δυσκολίες του να συγκροτήσει αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο, να του πούμε ότι συμπληρώθηκαν ήδη σαράντα μέρες απ΄την Πρωτοχρονιά και τριάντα πέντε από τα Φώτα (και απ΄ την περίοδο των γιορτών γενικότερα) κι ακόμα παραμένουν στο διαχωριστικό μεταξύ μικρού ιβαριού και βόρειου καναλιού της πόλης στο διαχωριστικό μεταξύ μικρού ιβαριού και βόρειου καναλιού της πόλης το ηλεκτροφωτιζόμενο καραβάκι (Φωτ.1), ενώ στην αρχή ακριβώς του πεζόδρομου το επίσης ηλεκτροφωτιζόμενο κρεμασμένο εναέριο φωτιστικό με τα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» του Δήμου  (Φωτ.2).

Το σχόλιο της ημέρας; Πέρασαν και τα σαράντα κ. Δήμαρχε!

Φωτ. 2

Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε αμέλεια ή αν πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι να παραμείνουν εκεί μόνιμα, αφού άλλωστε και του χρόνου τις …ίδιες γιορτές θα έχουμε!…

Αν όμως συμβαίνει αυτό, τότε ας φροντίσουν τουλάχιστον να ασφαλιστεί το δεύτερο εναέριο φωτιστικό,  γιατί όπως φαίνεται καλύτερα στην (Φωτ 3), συγκρατείται με …σφιλάτσα(*) και οσονούπω θα πέσει στο κεφάλι κάποιου χριστιανού! Προχθές μάλιστα με την κακοκαιρία του Σορόκου-Λεβάντε που φυσούσε ισχυρός άνεμος, αυτό πηγαινοέρχονταν έντονα κι όσοι το παρακολουθούσαμε λέγαμε: «τώρα πέφτει, τώρα θα πέσει!»

Το σχόλιο της ημέρας; Πέρασαν και τα σαράντα κ. Δήμαρχε!

Φωτ. 3

Τελικά προχθές δεν έπεσε, αλλά είναι απολύτως βέβαιο πως χωρίς ενίσχυση, δεν πρόκειται να παραμείνει κρεμασμένο για πολύ…

(*) σφιλάτσο= πολύ λεπτό (κι αδύναμο) σχοινάκι, που συνήθως είναι ξεφτιλίδι από κάβο…

Ο Σχολιαστής

Πηγή: FortsaLefkada.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.