Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Τον παγίδευσαν …με προσημειωμένα χαρτονομίσματα…

Συνελήφθη στην Λευκάδα σήμερα το μεσημέρι με προσημειωμένα χαρτονομίσματα εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ (πρώην ΑΕΠΙ) ο οποίος προσπαθούσε να εισπράξει παρανόμως από επαγγελματίες χρήματα που …δήθεν χρωστούσαν στην ΑΕΠΙ. Η επαγγελματίας  κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία, μη μπορώντας , όπως μας είπε να αντέξει την πίεση,   όπου σε συνενόηση με την Ασφάλεια προσημειώθηκαν τα χρήματα . Σε ραντεβού που είχαν σε κεντρικό καφέ της πόλης με τον “εκπρόσωπο” της ΑΕΠΙ του έδωσε τα χρήματα και στη συνέχεια έγινε η σύλληψή του. Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος έχει στην αρμοδιότητά του, εκτός από την Λευκάδα, και άλλες περιοχές πέριξ.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων)  είναι μία παλιά πονεμένη ιστορία την οποία χιλιάδες επαγγελματίες την πλήρωναν χρόνια χωρίς τα χρήματα να πηγαίνουν στους πνευματικούς δημιουργούς. Μια εταιρεία με εκπροσώπους σε όλη την Ελλάδα που ορισμένοι από αυτούς ξεπερνούσαν τα όρια των δικαιωμάτων τους… Η ΑΕΠΙ διαλύθηκε και συστάθηκε πρόσφατα από το Υπουργείο Πολιτισμού η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρησης Δικαιωμάτων .

Πηγή: Lefkadapress.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.