Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Τι να φάω σήμερα;

Ό,τι πιο διαφορετικό (και παράλληλα υγιεινό) θα δοκιμάσεις σήμερα.

Από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη (coolartisan.gr)

Τα λαζάνια μπορούν να είναι και vegan και ευκολάκια στην προετοιμασία τους! Στη συνταγή που ακολουθεί, τα φύλλα του αγαπημένου ζυμαρικού εναλλάσσονται με στρώσεις από μια ευκολότατη και πεντανόστιμη κρέμα κολοκύθας και σοταρισμένα μανιτάρια.

 

Vegan λαζάνια με κρέμα κολοκύθας και μανιτάρια 

 

Υλικά 

  • 15 φύλλα λαζάνια

Για τα μανιτάρια

  • 500 γρ. μανιτάρια
  • ½ κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • ½ ποτήρι κρασί
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • ½ κ.γ. φρέσκο θυμάρι (μόνο τα φύλλα)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για την κρέμα κολοκύθας

  • 700 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη
  • ½ κρεμμύδι
  • 1 πράσο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 200 ml ζωμό λαχανικών
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. πάπρικα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Shape.gr

Πηγή: Yupiii.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.