Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Τελικά θέλουμε νοικοκυριό, τάξη και συμμάζεμα στην ύδρευση του Δήμου Ξηρομέρου;

Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε την επώνυμη γνώμη μας για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από τον νέο Αντιδήμαρχο και την νέα δημοτική αρχή, για να αλλάξει όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση, να μπει επιτέλους νοικοκυριό, τάξη και συμμάζεμα στην ύδρευση του Δήμου Ξηρομέρου, να εισπραχτούν οφειλές, να πέσουν τα δημοτικά τέλη ύδρευσης, να αυξηθεί η επάρκεια του νερού, να γίνει πιο σωστή η ποιότητα του…..

Η γνώμη μας είναι ότι οφείλουμε όλοι οι πολίτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί στο θέμα της ύδρευσης αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά ένα χάος. Έχουμε φτάσει σήμερα στο και πέντε, δεν έχουμε άλλο την πολυτέλεια να αφήνουμε αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται.
Η προσπάθεια είναι δύσκολη και μέχρι τώρα κανείς δεν αναλάμβανε το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις για να βάλει τάξη. Σήμερα φαίνεται ότι πλέον υπάρχει σαφή πολιτική βούληση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
Από όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που γίνονται από το 2010 που συστάθηκε ο Καλλικρατικός Δήμος Ξηρομέρου και φροντίζοντας να παρακολουθούμε τα θέματα, ακούμε συνεχώς από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, να περιγράφεται συνεχώς η ίδια κατάσταση για παράνομες παροχές, παροχές χωρίς ρολόγια, παροχές με χαλασμένα ρολόγια, στρατηγικούς κακοπληρωτές που δεν έχουν πληρώσει ποτέ, αλλά ενώ όλοι συμφωνούν ότι η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δεν πάει άλλο, όλα αυτά τα χρόνια το θέμα όχι να μην λύνεται, όχι να μην βελτιώνεται, αλλά το αντίθετο να επιδεινώνεται χρόνο με τον χρόνο.
Ένας κανονισμός ύδρευσης ψηφισμένος ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο απ’ όλες τις παρατάξεις έχει καταντήσει στην πράξη ένα κουρελόχαρτο που δεν εφαρμόζεται και κανείς δεν λαμβάνει υπ’ όψη.
Κάτι λοιπόν πάει πολύ λάθος εδώ… κάτι δεν γίνεται καλά τόσα χρόνια…
Μακάρι λοιπόν αυτή η προσπάθεια του νέου Αντιδημάρχου να συνεχιστεί και η κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου να βελτιώνεται, γιατί να λυθεί δια μαγείας και μονομιάς σε όλη την έκταση του Δήμου Ξηρομέρου αυτό είναι αδύνατο.
Τι δικό μας ερώτημα προς όλους εμάς του πολίτες είναι: Θέλουμε πραγματικά να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα ή μόνο στα λόγια το διακηρύσσουμε;
mytikaspress

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.