Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Τα της Νικιάνας…

49352893626_9b061bb9c0_o

«Έρχεται» αύριο, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λευκάδας η αποδοχή της δωρεάς ενός οικοπέδου εμβαδού επτακοσίων (700) τ.μ. περίπου του συγχωριανού μας Οδυσσέα Μανωλίτση, καθηγητή Θεολογίας στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών του κοιμητηρίου της Νικιάνας.

23_nikiana_19_1

Το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή «Μπαμπακιά» και συνορεύει άμεσα προς τα βόρεια με το νεκροταφείο της Νικιάνας. Ο επίσης συγχωριανός μας Δημήτριος Σούνδιας του Πραξιτέλη, πολιτικός μηχανικός, έχει προσφερθεί να κάνει χωρίς αμοιβή το τοπογραφικό του οικοπέδου που απαιτείται για την σύνταξη του συμβολαίου δωρεάς, ενώ από πλευράς της δημοτικής Αρχής έχει εκφραστεί από τον αρμόδιο για τα κοιμητήρια Αντιδήμαρχο κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη η θέληση να προχωρήσει άμεσα στη διαμόρφωση και κατασκευή του νέου χώρου. Σύμφωνα με το πρακτικό της συνεδρίασης του κοινοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρου, που έχει κάνει ήδη αποδεκτή τη δωρεά, τις ευχαριστίες του προς τον δωρητή έχει εκφράσει ο Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος, καθώς επίσης και την επιθυμία του να παραστεί στην έναρξη των εργασιών για την διαμόρφωση του χώρου.

22_nikiana_19_1

Έτσι, δρομολογείται προς λύση ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Νικιάνα, αφού ο χώρος του κοιμητηρίου με την άναρχη μέχρι τώρα χωροθέτησή του και από ανθρώπινη ματαιοδοξία είχε κορεστεί ασφυκτικά…

17_nikiana_19_1

Κατά τα άλλα προχωρούν όπως είδαμε πάλι σήμερα με καλό ρυθμό οι εργασίες για την κατασκευή του κιβωτοειδούς οχετού στην περιοχή «Λιμνί», όπου παρουσιάζονταν συχνά πλημμυρικά φαινόμενα.

1_nikiana_19_1

Επίσης, έκαναν πάλι την εμφάνισή τους, μετά από αρκετό καιρό, οι Κορμοράνοι στα Κοντριά του Μαυρογιάννη, ενώ η ηλιοφάνεια παραμένει να είναι παρά την εποχή το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού.

Άλμπουμ με 27 φωτογραφίες
Για να δείτε το άλμπουμ σε ξεχωριστό παράθυρο κάντε κλικ στον τίτλο

Εικόνες από τη Νικιάνα Λευκάδας (Γενάρης 2020)

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.