Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Σχόλιο της ΕΠ Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του Αλ.Τσίπρα στην Ήπειρο

kke-logo1

Σε σχόλιό της η Επιτροπή Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας του ΚΚΕ για την επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στην Ήπειρο αναφέρει:

«Ο Αλ. Τσίπρας στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ήπειρο προσπάθησε να πείσει ότι η δική του κυβέρνηση, σε σύγκριση με της ΝΔ, έβγαλε την Ήπειρο από την απομόνωση, με την ολοκλήρωση έργων όπως η Ιόνια Οδός, το αεροδρόμιο, την δήθεν ενίσχυση του Πανεπιστημίου κ.ά.

Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει την ίδια πολιτική που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Πολιτική στήριξης με κάθε τρόπο της καπιταλιστικής ανάπτυξης, δηλαδή της κερδοφορίας των μεγάλων ομίλων. Αυτός ο δρόμος ανάπτυξης είναι αλήθεια ότι έχει «απελευθερώσει» και τους μεγαλοεπιχειρηματίες της περιοχής. Αποκτούν όλο και πιο φθηνό, ευέλικτο εργατικό και επιστημονικό δυναμικό, κρατικές επιδοτήσεις, τζάμπα έρευνα από το Πανεπιστήμιο, ακριβοπληρωμένους από το λαό δρόμους και λιμάνια για τη γρήγορη μεταφορά των εμπορευμάτων τους κ.ά.

Από την άλλη οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες της Ηπείρου απομονώνονται όλο και περισσότερο από στοιχειώδη δικαιώματα όπως η σταθερή εργασία, οι Συλλογικές Συμβάσεις, η Κοινωνική Ασφάλιση, η δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία, η θέρμανση, η κατοικία κ.ά.

Αυτοί που πρέπει να απομονωθούν από το λαό είναι τα αστικά κόμματα, οι κυβερνήσεις τους και τα αφεντικά τους, οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Η συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα για έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης μπορεί να ικανοποιήσει τις σύγχρονες ανάγκες».

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.