Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Συνεχίζεται η εκλογική δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτού με τη ΝΔ Γεωργίας Αυγερινού

9_avgerinou

Συνεχίζεται η εκλογική δραστηριότητα της υποψήφιας βουλευτού της ΝΔ στην Λευκάδα Γεωργίας Αυγερινού.

Η κ. Αυγερινού ξεκινώντας από την αγορά της πόλης της Λευκάδας, όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές, με επιχειρηματίες και εργαζόμενους επισκέπτεται καθημερινά και διαδοχικά τα χωριά του νομού μας.

4_avgerinou

Συναντά τους συμπατριώτες μας και συζητά μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις λύσεις που θα δώσουν όλοι μαζί, στηρίζοντας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

5_avgerinou

Από τις επαφές και τις συναντήσεις με τους κατοίκους στα χωριά Άγιο Ηλία, Βουρνικά και Σύβρο, Τσουκαλάδες Λυγιά, Νικιάνα, Κατούνα, Καρυώτες, Πινακοχώρι, όπου συμμετείχε και στο πανηγύρι «του Άι Γιαννιού τα λάμπαρδα», επιβεβαιώθηκε ότι το νησί μας αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα και ελλείψεις στο οδικό δίκτυο, την ύδρευση, την υγεία, το λιμάνι, τις υποδομές, την τουριστική ανάπτυξη του νομού μας.

6_avgerinou

Οι Λευκαδίτες ζητούν άμεση αντιμετώπισή των προβλημάτων για την βελτίωση της καθημερινότητας, ανάπτυξη και δουλειές.

Η Γεωργία Αυγερινού, αφού αντάλλαξε απόψεις και μοιράστηκε κοινές αγωνίες με τους συμπατριώτες μας, δεσμεύτηκε ότι θα είναι μαζί τους και την επόμενη μέρα των εκλογών και θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για να δώσει λύσεις στα προβλήματα, δημιουργώντας τις συνθήκες για μια Καλύτερη Ζωή, για μια καλύτερη Λευκάδα, τη Λευκάδα που αξίζουμε.

7_avgerinou

8_avgerinou

10_avgerinou

11_avgerinou

12_avgerinou

13_avgerinou

14_avgerinou

15_avgerinou

16_avgerinou

Άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών και αξιόπιστο μοντέλο διοίκησης των μονάδων υγείας

1_avgerinou

Η υποψήφια βουλευτής επισκέφθηκε επίσης το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου συζήτησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες περίθαλψης στο Νομό, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως λόγω της έλλειψης προσωπικού.

2_avgerinou

Η Γεωργία Αυγερινού δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Ως γιατρός που υπηρετεί σε δημόσιο νοσοκομείο ζω και αντιμετωπίζω καθημερινά τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας. Από την επίσκεψή μου στο δημόσιο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου υπηρέτησα στο ξεκίνημά μου ως αγροτική γιατρός, διαπίστωσα ότι ακόμη και οι σύγχρονες δομές δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς ολοκληρωμένο εθνικό σχεδιασμό για την Δημόσια Υγεία. Χρειαζόμαστε άμεσα προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, αλλά και ένα αξιόπιστο μοντέλο οργάνωσης και διοίκησης για την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους».

(ΔΤ)

Πηγή: Kolivas.de


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.