Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Συνάντηση του Θ. Χαλικιά με εκπροσώπους του Ιονίου Πανεπιστημίου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Χαλικιάς συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους του Ιονίου Πανεπιστημίου, συζητώντας για τη νέα δομή του Τμήματος:

Την Παρασκευή 16/11/2018 ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας κ. Θεόδωρος Χαλικιάς πραγματοποίησε στο γραφείο του συνάντηση με τους εκπροσώπους του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Λευκάδα και πιο συγκεκριμένα με τους κκ. Μυλωνά Φοίβο πρόεδρο του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης, Βαγιόπουλο Βάιο Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Δραγώνα Ιωάννη μέλος του συμβουλίου Ένταξης.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την νέα δομή του Ιονίου Πανεπιστημίου και τη δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ της Π.Ι.Ν. – Π.Ε. Λευκάδας και του Τμήματος Περιφερειακής Ανάπτυξης σε ερευνητικά και επιστημονικά προγράμματα. Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στο παράρτημα Οικονομικής και Κοινωνικής Ιστορίας και την προβολή του μέσω εκδηλώσεων και διαλέξεων επιστημονικού ενδιαφέροντος.

Επιπλέον, συζητήθηκε το μείζον θέμα της στέγασης και τονίστηκε η ανάγκη επιτάχυνσης της διαδικασίας για άμεση επίλυση του κτιριακού ζητήματος μετά την παραχώρηση του χώρου από το Δημόσιο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κέντρο Νεότητας στα Βαρδάνια) και την χρηματοδότησή του από το Υπουργείο Παιδείας.

Τέλος, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε αναλυτικά για τα καθημερινά προβλήματα των φοιτητών εκφράζοντας την άποψη ότι πρέπει να υπάρξει συνεργασία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος.

Πηγή: Lefkadapress.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.