Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Συνάντηση στο υπουργείο Τουρισμού και εξελίξεις στο ζήτημα της Μαρίνας Μεσολογγίου

Eξελίξεις στο φλέγον για το Μεσολόγγι ζήτημα της Μαρίνας καταγράφονται στην τρέχουσα συγκυρία ενώ το θέμα τέθηκε επί τάπητος χθες σε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, την υπουργό Έλενα Κουντουρά συνάντησαν χθες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Βασίλης Σπυρόπουλος, συνοδευόμενοι και από άλλα στελέχη των δύο φορέων.
Είναι γνωστή η σημασία της μαρίνας για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου όπως χρόνια είναι και τα προβλήματα και οι αντιπαραθέσεις γύρω από αυτήν.
Αυτό που προέκυψε στη συνάντηση είναι πως προχωρά η τροποποίηση της χωροθέτησης καθώς αναμένεται άμεσα η υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος  Σωκράτη Φάμμελλου και εν συνεχεία η δημοσίευση στο ΦΕΚ.
Αυτή είναι αναγκαία προϋπόθεση για την εκτέλεση εργασιών από τη διαχειρίστρια εταιρεία που μέχρι τώρα επικαλούνταν τη λανθασμένη χωροθέτηση στο χερσαίο χώρο της Μαρίνας. Η εταιρεία, που διαχειρίζεται τη Μαρίνα, θα κληθεί εντός οκταμήνου να υποβάλλει όσα δικαιολογητικά απαιτούνται και εν συνεχεία θα υπογραφεί η νέα σύμβαση (μικρότερης διάρκειας) και θα ξεκινήσουν εκ μέρους της οι εργασίες συνέχισης και ολοκλήρωσης των έργων της μαρίνας.

Πηγή: Agrinionews.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.