Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Συνάντηση Δημάρχου με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας

Λευκάδα 18-1-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Στα πλαίσια των επαφών του Δημάρχου κ. Κωνσταντίνου Δρακονταειδή στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Θεοπίστη Πέρκα. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου κ. Ευάγγελος Χαλικιάς, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Δραγώνας και ο Αντιπρόεδρος κ. Αθανάσιος Καλαφάτης της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Γενική Γραμματέα ότι ολοκληρώθηκαν όλες οι σχετικές διαδικασίες από την πλευρά του Δήμου (διορθωτικές πράξεις, κύρωση των πράξεων, μετεγγραφή στο κτηματολόγιο, απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, αποστολή αιτήματος στην Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας, κλπ.)

Παράλληλα ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών παραχώρησης των ακινήτων στον Δήμο, ώστε αυτά στη συνέχεια ο Δήμος Λευκάδας να τα παραχωρήσει στο Τ.Ε.Ι. Έτσι θα μπορέσει να δημοπρατηθεί το έργο ανακατασκευής του Κέντρου Νεότητας, ύψους 2.000.000 €, και θα καλυφθούν οι ανάγκες στέγασης της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στη Λευκάδα.

Στη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε η βούληση της Γενικής Γραμματέως για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραχώρηση στον Δήμο Λευκάδας των συγκεκριμένων ακινήτων.

Άλλο ένα τεράστιο πρόβλημα μπήκε στην τελική φάση επίλυσής του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

The post Συνάντηση Δημάρχου με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας appeared first on aromalefkadas – Ενημερωτική ιστοσελίδα της Λευκάδας.

Πηγή: Aromalefkadas.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.