Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Στο παλιό Χατζηκώστα και το Σχολείο ΣΑΠ

Για τις ενέργειες που δρομολογούνται σχετικά με την μεταφορά του σχολείου ΣΑΠ που σήμερα λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ.

Ο Δήμαρχος έκανε γνωστό ότι εξετάστηκε η λύση της συστέγασης με το ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι λειτουργική ενώ η πρόταση για μεταφορά στο σχολείο της Κοινότητας Περιβλέπτου απορρίφθηκε από τους γονείς αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα.

«Η μεταστέγαση του σχολείου αυτού στο παλιό Χατζηκώστα αποτελεί μονόδρομο. Στην κατεύθυνση αυτή αύριο θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας η οποία θα λάβει την σχετική απόφαση και στη συνέχεια θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο» τόνισε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος.
Η κατεδάφιση των παλιών κτιρίων έχει ολοκληρωθεί και όπως σημείωσε ο δήμαρχος σε συνεργασία με την διοίκηση του Νοσοκομείου Χατζηκώστα θα γίνει η μεταφορά των δικτύων ηλεκτροδότησης ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες.

Με την ολοκλήρωση αυτών θα δρομολογηθεί η τοποθέτηση των προκατασκευασμένων κτιρίων και θα ξεκινήσει η διαδικασία ώστε αυτά να γίνουν λειτουργικά.

Πηγή: Epirusnews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.