Σπύρος Μπιμπίλας: Συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα για να τα βρουν εξωδικαστικά! Τι θα του ζητήσει ο ηθοποιός;

«Αυτή η δήθεν πλακίτσα, ότι εγώ παίρνω τη ζωή σου, την κάνω ρόμπα και μετά σου λέω κι ένα συγγνώμη και δεν έγινε τίποτα, πρέπει να σταματήσει».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα έχει αύριο συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα, προκειμένου να γίνει μια προσπάθεια για να τα βρουν εξωδικαστικά. Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στα “Αποκαλυπτικά”, θα ζητήσει από τον παρουσιαστή να καταθέσει ένα ποσό στο ταμείο των ηθοποιών, προκειμένου να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια.

«Βαρέθηκα να λένε όλοι ότι είμαι το καλό παιδί. Πρέπει να καταλάβουν ότι καλό παιδί έχει και τα όριά του. Εμένα μου διαταράχθηκε και η οικογενειακή μου γαλήνη. Τέτοιου είδους δηλώσεις και πλακίτσες δημιουργούν και οικογενειακά προβλήματα. Γιατί πρέπει μέσα στην οικογένειά μου να συζητάμε αυτό το θέμα που αυτός με κάποιο τρόπο εντελώς άκομψο και μη ευγενικό έθεσε.

Αυτή η δήθεν πλακίτσα, ότι εγώ παίρνω τη ζωή σου, την κάνω ρόμπα και μετά σου λέω κι ένα συγγνώμη και δεν έγινε τίποτα, πρέπει να σταματήσει. Αν μας κάνει μια πρόταση που κι εκείνον να εξιλεώνει και εμένα να ικανοποιεί, αλλά και να βοηθηθούν οι ηθοποιοί μέσα από αυτό.

Γιατί εγώ δεν ζήτησα χρήματα για τον εαυτό μου, δεν είναι μια διαμάχη που κάτι ζητάω να βγάλω από αυτό. Θέλω απλά να βάλει το χέρι στην καρδιά και στην τσέπη και αφού έκανε μια παρανομία και ηθικά απαράδεκτη πράξη, τουλάχιστον με μια άλλη πράξη να εξιλεώσει αυτήν», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στα Αποκαλυπτικά…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.