Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Σε συνεχή διαδικασία αναβάθμισης το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων

Σε συνεχή διαδικασία αναβάθμισης βρίσκεται το Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων. Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα που έγιναν κατά τον τελευταίο χρόνο, με μέριμνα του Διοικητικού του Συμβουλίου και τη συνεργασία των εργαζομένων ήταν η έγκριση του εσωτερικού κανονισμού που αποτελούσε εκκρεμότητα από το 1989.

Έτσι το ραδιόφωνο έχει ένα χρήσιμο εργαλείο το οποίο θα είναι στη διάθεση και των επόμενων διοικήσεων.

Μόνιμη έκθεση παλαιού εξοπλισμού παραγωγής & εκπομπής

Αξιοποιήθηκε με μοναδικό τρόπο ο παλιός και παροπλισμένος εξοπλισμός. Τα μηχανήματα που στήριξαν τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του εκτίθενται στον προθάλαμο του ραδιοφώνου, σε έναν χώρο όπου ήδη έχουν επισκεφθεί πολλοί μαθητές της πόλης.

Δώδεκα νέες εκπομπές – Αναδιοργανώνεται το διαφημιστικό τμήμα

Τον τελευταίο έναν χρόνο στο πρόγραμμα του Δημοτικού Ραδιοφώνου προστέθηκαν δώδεκα εκπομπές που καλύπτουν τον χώρο της εκκλησίας, του πολιτισμού, της παιδείας, του αθλητισμού, του θεάτρου και της μουσικής.

Το επόμενο διάστημα θα προστεθούν δύο ακόμη εκπομπές. Η μία με αντικείμενο τα θέματα υγείας και με έμφαση στην πανδημία και τα μέτρα πρόληψης και η δεύτερη με αντικείμενο τη δωρεά οργάνων, η οποία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα του Δήμου για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Σκοπός της διοίκησης το επόμενο διάστημα είναι να αναδιοργανώσει το διαφημιστικό τμήμα του Ραδιοφώνου με σκοπό την αύξηση των εσόδων του.

Η ενημέρωση παραμένει ο κεντρικός άξονας του Δημοτικού Ραδιοφώνου. Ενημέρωση που αποτελεί γέφυρα με την τοπική κοινωνία αλλά με όλο τον κόσμο μέσω της εκπομπής στο ίντερνετ και της ιστοσελίδας.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο καλύπτει και μεταδίδει ζωντανά όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και το σύνολο σχεδόν των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο.

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δίνει βήμα σε όλους. Στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, στους πολίτες, στους συλλόγους, στους φορείς και θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές να αποτελεί σημείο αναφοράς για την ενημέρωση και κοιτίδα πολιτισμού.

Πηγή: Epirusnews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.