Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


«Ρουσφέτια ΣΥΡΙΖΑ» βλέπουν από την ΑΡΣΙ

  • Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη

Στα Νοσοκομεία Νίκαιας, «Αγία Όλγα», Γενικό Λάρισας και Παίδων Πεντέλης αντί να προκηρύξουν τις κενές θέσεις για την πλήρωσή τους από επιμελητές Β’, δηλαδή νέους ειδικευμένους γιατρούς, τις «ονομάζουν» θέσεις διευθυντού ΕΣΥ και προωθούν όποιον θέλουν… Αυτό καταγγέλλουν λίγο ως πολύ στην ιστοσελίδα τους https://arsigr.blogspot.com οι γιατροί που πρόσκεινται στο Κίνημα με επικεφαλής τον κ. Πάνο Παπανικολάου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ανάρτηση:

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή,    11/1/2019

Είναι πασίγνωστες και πανθομολογούμενες οι ελλείψεις μόνιμων ειδικευμένων γιατρών στα δημόσια νοσοκομεία. Επίσης είναι γνωστή η συνοδή βιολογική γήρανση και εργασιακή κόπωση των υπηρετούντων ειδικευμένων αφού διορισμοί νέων Επιμελητών Β γίνονται με το σταγονόμετρο.

Ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, είναι ελάχιστες με το σταγονόμετρο οι θέσεις μόνιμων ειδικευμένων γιατρών που προκηρύσσονται αυτό το διάστημα – λιγότερες από το 10% του αριθμού που ζητούν επίσημα ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ των νοσοκομείων ως στοιχειωδώς και άμεσα αναγκαίες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε αυτές τις ελάχιστες προκηρύξεις ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.

Αντί να προκηρύσσουν θέσεις Επιμελητών Β να διοριστεί επιτέλους κανένας νέος ειδικευμένος γιατρός, προκηρύσσουν τις κενές θέσεις ως θέσεις … διευθυντών ( ! ) σε κλινικές που ήδη υπηρετούν δύο ή τρεις ή περισσότεροι ειδικευμένοι γιατροί με βαθμό διευθυντή ( !! ) με προφανή στόχο να έρθει κάποιος «εξωτερικός» με «μπάρμπα στην Κορώνη» για να αναλάβει … «άμα τη αφίξει» κατ’ ευθείαν καθήκοντα … αρχιδιευθυντή ( !!! ) στο αντίστοιχο τμήμα.

Καμαρώστε :

–          Νεφρολογικό Γενικού Νίκαιας. Υπηρετούντες γιατροί με βαθμό διευθυντή δύο (2). Προκήρυξη θέσης σε βαθμό διευθυντή 18/8/2018.
–          Ορθοπαιδικό Παίδων Πεντέλης. Υπηρετούντες γιατροί με βαθμό διευθυντή επίσης δύο (2). Προκήρυξη θέσης σε βαθμό διευθυντή 23/8/2018.
Φαίνεται πως η εβδομάδα ακριβώς στην τούρλα του δεκαπενταύγουστου προσφέρεται για τέτοιες «δουλειές» …

Και πάμε τώρα στο κερασάκι στην τούρτα που μπαίνει αυτές τις μέρες που μιλάμε (χρονιάρες κι αυτές, όλως τυχαίως …) στο Γενικό Λάρισας όπου μαγειρεύονται με ιδιαίτερη και «ανεξήγητη» εμμονή του διοικητή και του διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας τα ακόλουθα :

–          Παθολογικό. Υπηρετούντες γιατροί με βαθμό διευθυντή ΕΠΤΑ (7) !!! από τους 9. Προκήρυξη κενής θέσης στον βαθμό διευθυντή αντί για Επιμελητή Β.
–          Καρδιολογικό. Υπηρετούντες γιατροί με βαθμό διευθυντή τέσσερεις (4) από τους 5. Προκήρυξη κενής θέσης στον βαθμό διευθυντή.
–          Παιδοχειρουργικό : Υπηρετούντες γιατροί με βαθμό διευθυντή τρεις (3) από τους … τρεις (δεν υπάρχει άλλος). Προκήρυξη κενής θέσης στον βαθμό διευθυντή.

Τέτοια ξεδιάντροπα ρουσφέτια αγαπητοί κ.κ. Ξανθέ και Πολάκη και ταυτόχρονα τέτοιο απαξιωτικό συλλήβδην ΦΤΥΣΙΜΟ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ γιατρών που στηρίζουν με αυτοθυσία δεκαετίες την δημόσια περίθαλψη και τώρα τους λένε πως είναι ανάξιοι να αναλάβουν την επιστημονική διεύθυνση ενός τμήματος και γι’ αυτό πρέπει να … έλθει ο «εξωτερικός ημέτερος» κατ’ ευθείαν ως διευθυντής για να γίνει μετά αμέσως αρχιδιευθυντής, δεν είχαν κάνει ούτε καν ο Άδωνις Γεωργιάδης  ούτε καν ο Λοβέρδος.

Για να δούμε αν θα καταφέρετε να τους ξεπεράσετε.

Πηγή: Iatropedia.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.