Ρεβανί αφράτο !!!

ΥΛΙΚΑ
1 1/3 κούπα αλεύρι φαρίνα
1 1/3 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 1/2 κγ μπέικιν πάουντερ
λίγη βανίλια λίγο αλάτι
4 κσ γάλα χλιαρό
8 αβγά
1 + 1/3 κούπες ζάχαρη

Σιρόπι
3 κούπες ζάχαρη
2,5 κούπες νερό
2 κσ ξύσμα
2 κσ χυμό λεμονιού
Μισή Πλάκα βούτυρο.

Τα πρώτα 4 υλικά τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Χτυπάμε τα αβγά με τη ζάχαρη 15 λεπτά.
Προσθέτουμε το γάλα λίγο λίγο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στέρεα και υγρά με κουτάλι.
Βάζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 35 λεπτά.
Σιρόπι καυτό και το γλυκό χλιαρό.

 Ioanna Stefanaki-οι χρυσοχέρες-ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr

Διαβάστε επίσης!

loading…

Πηγή: pizza-roma.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.