Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Πρώτη δύναμη η ΔΑΣ και στο Σωματείο εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας

prebeza

Η Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας χαιρετίζει τους δεκάδες εργαζόμενους του Νοσοκομείου που μαζικά συμμετείχαν στην φετινή εκλογική διαδικασία και την ανέδειξαν για ακόμη μια φορά πρώτη δύναμη. Ο συνδυασμός της Αγωνιστικής Συσπείρωσης, που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, απέσπασε τις 6 από τις 7 έδρες του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας.

Η Αγωνιστική Συσπείρωση επισημαίνει πως το εκλογικό αποτέλεσμα «σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ακούραστη δράση του απερχόμενου Δ.Σ είχε ως αποτέλεσμα να σφυρηλατηθούν ανάμεσα στα μέλη της Αγωνιστικής Συσπείρωσης και τους εργαζομένους αδιάρρηκτοι δεσμοί, δεσμοί που αναπτύχθηκαν μέσα από αγώνες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους ασθενείς που επισκέπτονται το Νοσοκομείο».

Επίσης τονίζει πως βασικοί στόχοι στην επόμενη διετία θα συνεχίσουν να είναι:

  • Η όλο και πιο μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις δράσεις του σωματείου.
  • Η ενότητα των εργαζομένων στη βάση των συμφερόντων μας και των συμφερόντων των πολλών της κοινωνίας.
  • Η συντονισμένη δράση του σωματείου με άλλα σωματεία τόσο σε επίπεδο κλάδου όσο και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, διότι μόνο μέσα από τη συντονισμένη δράση, οι αγώνες μας θα είναι νικηφόροι.
  • Η παρέμβαση μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στα προβλήματα που απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα.

«Καλούμε τους εργαζόμενους, το επόμενο χρονικό διάστημα, να κάνουν δική τους υπόθεση τη δράση του σωματείου και να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια να μετατραπεί το Νοσοκομείο σε μια δομή που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας, δωρεάν, αξιοπρεπώς και σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία», σημειώνει.

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.