Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Προκηρύσσονται οι θέσεις εισπρακτόρων του Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας

Δύο θέσεις εισπρακτόρων για το Μεγανήσι εξάμηνης σύμβασης , οχτώ για την υπόλοιπη Λευκάδα

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας, καθορίστηκαν κατόπιν εισηγήσεως του προέδρου  (2) θέσεις ∆Ε Εισπρακτόρων διάρκειας οκτώ (8) µηνών και οκτώ (8) θέσεις ∆Ε Εισπρακτόρων διάρκειας έξι (6) µηνών. Για όλες τις θέσεις είναι απαραίτητη η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισµού Η/Υ.

Οι δύο (2) θέσεις διάρκειας έξι (6) µηνών προορίζονται για την κάλυψη των αναγκών των λιµένων του Μεγανησίου, ενώ οι υπόλοιπες για τις ανάγκες των λιµένων της Λευκάδας.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι και πέρυσι είχαν καθοριστεί για το Μεγανήσι δύο θέσεις , εμφανίστηκε μία  επιτυχών η οποία  τελικώς παραιτήθηκε , αφού δεν βρέθηκε διαμέρισμα για την διαμονή της, έτσι οι μόνοι που πλήρωσαν πέρυσι λιμενικά τέλη ήταν οι ψαράδες του Μεγανησίου, αφού διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να θεωρήσουν τις άδειες τους  και ούτε ένας τουρίστας.

Όλα αυτά ο νεος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σπύρος Καρβούνης (ως γνωστόν υπήρξε και υποψήφιος δήμαρχος Μεγανησίου) δήλωσε οτι θα διορθωθούν αφού φέτος το ΛΤ αρκετά νωρίτερα προκηρύσσει τις θέσεις και έχει έρθει σε συνεννόηση με επιχειρηματία που προτίθεται να διαθέσει κατάλυμα για τους υπαλλήλους του Λιμενικού Ταμείου στο Μεγανήσι.

Επίσης όπως ενημερωθήκαμε  διατίθενται ένα σημαντικό κονδύλι για την βελτίωση των υποδομών των λιμανιών του Μεγανησίου από το Λιμενικό Ταμείο. Ιδωμεν…

Πηγή: Meganisinews.eu


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.