Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Προκήρυξη μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του ΕΦΚΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

Ο ΕΦΚΑ προκηρύσσει επαναληπτικό ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό, για την μίσθωση κτιρίου στη Λευκάδα, για τη στέγαση των Υπηρεσιών της Τοπικής Διεύθυνσης Λευκάδας του ΕΦΚΑ, συνολικής επιφάνειας χώρων 780 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%), εκ των οποίων: τα 580 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) προορίζονται για χώρους κύριας χρήσης ενώ τα 200 τ.μ. πλέον ή έλαττον (±10%) για χρήση αρχείων (μπορούν να βρίσκονται και σε υπόγειο). Ανώτατο όριο αιτούμενου μηνιαίου μισθώματος για τους χώρους κυρίας χρήσης ορίζεται το ποσό των 6,50 €/τ.μ. και για τους χώρους του αρχείου το ποσό των 2,00 €/τ.μ.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 07-05-2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία του Τοπικού Υποκαταστήματος μισθωτών Λευκάδας του ΕΦΚΑ, οδός Πεφανερωμένης 2, Λευκάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Τοπικού Υποκαταστήματος μισθωτών Λευκάδας του ΕΦΚΑ, οδός Πεφανερωμένης 2, Λευκάδα και στο τηλέφωνο 26450-22325/22391 από 08:00 μέχρι 14:00. Επίσης στο link: http://www.efka.gov.gr/ banner διαγωνισμοί, όπου υπάρχει η πλήρης προκήρυξη μαζί με τα τεύχη τεχνικών προδιαγραφών των κτιρίων του ΕΦΚΑ.

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ

The post Προκήρυξη μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες του ΕΦΚΑ appeared first on aromalefkadas – Ενημερωτική ιστοσελίδα της Λευκάδας.

Πηγή: Aromalefkadas.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.