Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ: Kαι τι ζητάω, γράφει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Τ.Πουρναρόπουλος

Και φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα των εκλογών και το ερώτημα παραμένει το ίδιο. Και τι ζητάω;


Ζητάω λοιπόν να ξυπνήσει η πόλη μας απο το λήθαργο και την απραξία των τελευταίων 8 χρονων. 
Ζητάω μια πιο ανθρώπινη ,φιλική,πιο όμορφη πόλη που να είναι δίπλα στον πολίτη. Μια καθαρή πόλη που να πλένονται οι κάδοι(έχουν να πληθούν 2,5 χρόνια). 
Ζητάω ένα κολυμβητήριο ενεργειακά αυτόνομο και να λειτουργεί όλο το χρόνο.
Ζητάω μια πόλη που έχει 3 κάστρα να αναδείξει,να είναι υπερήφανη για αυτά και να γίνονται αναφορές σε αυτά. Να αξιοποιηθουν επιτέλους οι ανθρώπινοι πόροι της, με την ένωση όλων των φορέων και ειδικά το τετράπτυχο Δήμος- Εκκλησία- Πανεπιστήμιο- Επιμελητήριο. 
Ζητάω μια πόλη που να δοθεί ένα όραμα με υποδειγματικό παράδειγμα όλων των φορέων, ώστε να δώσουν ελπίδα στους κατοίκους αυτής της πόλης. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ο πρώτος βαθμός της δημοκρατίας που δεν χωρούν κομματα,αλλά συλλογική προσπάθεια για τον τόπο που ζούμε και δεν μπορει να είναι απλός θεατής στις αλλαγές που απαιτεί η ελληνική οικονομία στην προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει σε ρυθμούς ανάπτυξης, Για αυτό , το μοντέλο που θα πρέπει να έχουμε, πρέπει να είναι διαφορετικό απο την μέχρι τώρα ανύπαρκτη θα μπορούσα να πώ λειτουργία του Δήμου. Η αξιοποίηση των ευρωπαικών και εθνικών προγραμμάτων, οι συμπράξεις με διάφορους φορείς για περιβαλλοντικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες , η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Η στοχευμένη ανάπτυξη στους τοπικούς πόρους είναι μια απο τις μερικές παραμέτρους που πρέπει να κοιταξει ένας συγχρονος Δήμος ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των νέων δεδομένων της οικονομίας. Στην αντίπερα όχθη πρέπει να δημιουργηθούν βάσεις ουσιαστικές και όχι προσωρινές, για την δημιουργική προσέλκυσης επενδύσεων,την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και την δημιουργία εξειδικευμένου προσωπικού δυναμικού. Η εξωστρέφεια των τοπικών προιόντων,η προβολή ιστορικών και βυζαντινών μνημείων είναι το στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσουμε. και τι ζητάω….. Μια σύγχρονη, αξιόπιστη ,αποτελεσματική που να είναι δίπλα στον πολίτη,τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ζητάω ενα δήμο που να είναι δίπλα στις κοινωνικές ομάδες, δίπλα στον αθλητισμό και πολιτισμό και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας για να μείνουν στον τόπο τους.Ζητάω εναν δήμο που να μάθει να καινοτομεί, να βρεί πρότυπες δράσεις και να βοηθήσει την επιχειρηματικότητα.οχι να είναι εμπόδιο σε αυτή. Για αυτά τα ΖΗΤΑΩ,ΠΙΣΤΕΥΩ -ΣΤΗΡΙΖΩ τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΟΠΟΚΗ. Γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει τα εχέγγεια ως ελεύθερος επαγγελματίας,με γνώση πολυετή και εμπειρία στους θεσμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επιμελητηρίου. Μαζί με όλους τους φορείς και εμάς, να δώσει στον δήμο μας το όραμα και την θέση που του ανήκει. 
ΥΓ Ευχαριστώ όλους για τον ωραίο αγώνα και την στήριξη σας στο πρόσωπο μου και ελπίζω μετά τις 26 Μαιου μια νέα πνοή και ένα χαμόγελο να είναι στα χείλη μας.
Τάσος Πουρναρόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Δημοτική Ανατροπή

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.