Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ: 25 Μεταπτυχιακοί στο Τμ Λογ & Χρημ/κης, Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 διοργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών”, σύμφωνα με τις διατάξεις του N. 4485/2017 (ΦΕΚ Α’ 114), όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4521/2018 (ΦΕΚ Α’ 38) .

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί εικοσιπέντε (25) μεταπτυχιακοί φοιτητές μετά από επιλογή, κατά προτίμηση πτυχιούχοι Τμημάτων Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικής Επιστήμης, καθώς και όλων των Τμημάτων Σχολών Πανεπιστημιακού, Τεχνολογικού Τομέα και Ανώτατων Σχολών της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής.
Αναλυτικά το περιεχόμενο της Προκήρυξης και το έντυπο της αίτησης συμμετοχής  του Π.Μ.Σ. είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο http://accfin.teiep.gr/master.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του ΠΜΣ (τηλ. 2682050579, email: accfinmaster@teiep.gr) και του Τμήματος (τηλ. 2682050550).
Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ
Καραμάνης Κωνσταντίνος
Αναπλ. Καθηγητής

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.