Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σταθερά και Μειωμένα τα Δημοτικά Τέλη

Με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η οικονομική επιτροπή Δήμου Πρέβεζας.


Μεταξύ των θεμάτων που κέντρισαν το ενδιαφέρον ήταν τα δημοτική τέλη με κύρια, της καθαριότητας, των ηλεκτροδοτούμενων χώρων καθώς και αυτό του ΤΑΠ (Τέλους Ακίνητης Περιουσίας)

Την συζήτηση άνοιξε ο κ.Λ.Πιπιλίδης ο οποίος υπογράμμισε πως εκ μέρους της παράταξης (Δημοτική Συνεργασία) θα είμαστε θετικοί σε όποια μείωση, θα συμφωνήσουμε σε κάθε μείωση, θα διαφωνήσουμε όμως, εάν εφαρμόσουμε ενιαία τέλη για όλο το εύρος του Δήμου Πρέβεζας.


Από την άλλη, ο κ.Νίτσας πρότεινε μείωση των τελών της τάξεως του 10%, με τον κ.Β.Κωστούλα να υπογραμμίζει πως τα τέλη χρειάζονται αναδιαμόρφωση κάθε χρόνο, κάτι που βρήκε σύμφωνο τόσο τον Δήμαρχο κ.Γεωργάκο όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ.Γ.Δαρδαμάνη.

Πρόταση η οποία τελικά εγκρίθηκε ήταν αυτή του Δημάρχου, κ.Γεωργάκου για σταθερά για φέτος δημοτικά τέλη, δίχως αύξηση σε αυτά της Καθαριότητας και μείωση στα τέλη ηλεκτροδοτούμενων χώρων καθώς και σε αυτά του ΤΑΠ (Τέλους Ακίνητης Περιουσίας)

Ν’αναφέρουμε πως ο κ.Ροπόκης μεταξύ άλλων και απευθυνόμενος κυρίως στον κ.Λ.Πιπιλίδη, υπογράμμισε πως τα προηγούμενα χρόνια, επί δημαρχίας Μπαίλη, είχε γίνει σημαντικότατη αύξηση στα τέλη καθαριότητας της τάξεως του 47%. 

Χρήστος Ανεμοζάλης

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.