Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ: Εν μέσω αντεγκλήσεων η ψήφιση της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δήμου από το Δημοτικό Συμβούλιο

Περισσότερο από δύο ώρες διήρκεσε το πρώτο θέμα στην ατζέντα του δημοτικού συμβουλίου το οποίο ήταν η “Έγκριση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Ηπείρου για την ωρίμανση και δημοπράτηση του έργου:«Παροχή Υπηρεσιών Αναβάθμισης της Ενεργειακής Απόδοσης του Συστήματος και των υποδομών του οδικού και αστικού φωτισμού του Δήμου Πρέβεζας και έγκριση τευχών διακήρυξης του έργου».

Μάλιστα, για την παρουσίαση του έργου αλλά και των περαιτέρω σχετικών διευκρινήσεων, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παραβρέθηκε εκπρόσωπος της περιφέρειας Ηπείρου. 
Εν τέλει, εν μέσω διαφωνιών, αντιδράσεων και αντεγκλήσεων το θέμα πέρασε κατά πλειοψηφία, ενώ κατατέθηκαν τρεις προτάσεις. Η πρώτη της δημοτικής αρχής (Δήμος της Καρδιάς μας), η Δεύτερη της μείζονος αντιπολίτευσης (Δημοτική Συνεργασία) η οποία πρότεινε το θέμα να επανέλθει στην επόμενη συνεδρίαση με περισσότερα κατατοπιστικά στοιχεία επί του προγράμματος και δη της εξοικονόμησης, ενώ η τρίτη πρόταση ήταν αυτή της Λαικής Συσπείρωσης η οποία πρότεινε ο Δήμος Πρέβεζας να κάνει την Ενεργειακή Αναβάθμιση, δίχως τη σύναψη καμιάς σύμβασης με ιδιώτη.  
Την πρόταση της Δημοτικής Συνεργασίας στήριξε η παράταξη Στροφή στο Μέλλον, ενώ την πρόταση της δημοτικής αρχής ψήφισε τόσο η Δημοτική Ανατροπή του Ε.Ροπόκη, όσο και η παράταξη του Γιώργου Νίτσα, Ανάπτυξη Τώρα.
Με την πρόταση της Λαικής Συσπείρωσης συντάχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης, κ.Γεωργούλης.
Χρήστος Ανεμοζάλης

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.