Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ : Βόμβες Ζησιμάτου -«Τα Ιαματικά Λουτρά είναι εντός του ακινήτου του Στρατοπέδου Σολωμού»

Ανδριάνα Σολδάτου
Ανδριάνα Σολδάτου
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr

27 Μαρτίου 2018, 5:14 μμ

Προβολές: 0

Χρησιμοποιώντας ως ενδιάμεσο το Δήμο η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΑΑΠΕΔ), έχει ήδη έτοιμο το επενδυτικό πλάνο για το Στρατόπεδο Σολωμού. Όπως αναφέρει ο διευθυντής της ΥΠΑΑΠΕΔ κ. Γιώργος Ζησιμάτος στο mononews.gr, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο διεθνές επενδυτικό κοινό στο πλαίσιο της έκθεσης ακινήτων MIPIM 2018, στις Κάννες Γαλλίας και στο εθνικό περίπτερο που οργάνωσε ο Οργανισμός Enterprise Greece οι μεγαλύτερες αναπτύξεις που σχεδιάζονται σε ακίνητα του στρατού ξηράς. Αυτά τα επενδυτικά σχέδια αφορούν την νήσο Σύρο και την Πρέβεζα και έγιναν σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους.

«Κάνουμε τα αυτονόητα για την αξιοποίηση των ακινήτων που έχουν στη διάθεσή τους τα 6 ταμεία των ενόπλων δυνάμεων» επισημαίνει ο διευθυντής της ΥΠΑΑΠΕΔ και προσθέτει: «Η υπηρεσία έχει να αντιμετωπίσει καταπατήσεις, νομικές και άλλες ελλείψεις στα στοιχεία των ακινήτων, δήμους που δεν πληρώνουν, ή επιθυμούν δωρεάν παραχωρήσεις, περιπτώσεις «μισθωτών» που δεν καταβάλλουν μίσθωμα και δεν ξέρει κανείς πως βρίσκονται σε ακίνητα που ανήκουν στα ταμεία. Έχουμε σε μεγάλο βαθμό προχωρήσει την καταγραφή των ακινήτων και διαρκώς λύνουμε προβλήματα και κλείνουμε εκκρεμότητες ώστε να ξεχωρίσουμε τα ακίνητα που είναι «καθαρά» προς αξιοποίηση. Μόλις αυτό ολοκληρώνεται τα ακίνητα γίνονται ορατά στην αγορά και προωθούνται με σύγχρονους τρόπους marketing και sales promotion» λέει μεταξύ άλλων ο κ. Ζησιμάτος στο mononews.gr

Σύμφωνα επίσης με τον κ. Ζησιμάτο  το ακίνητο στο Στρατόπεδο Σολωμο προσφέρεται για σύνθετη τουριστική ανάπτυξη που μπορεί να αποφέρει έσοδα 400 χιλ. ευρώ ετησίως σε συνδυασμό με την αξιοποίηση από τον δήμο των φυσικών ιαματικών πηγών που υπάρχουν εντός του ακινήτου .

Ο κ. Ζησιμάτος είναι παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού εμπορίου – EnterpriseGreece και προηγουμένως διετέλεσε ειδικός σύμβουλος υπουργού Εθνικής Αμύνης. Συνέβαλε στη δημιουργία του νόμου ίδρυσης της ΥΠΑΑΠΕΔ (Ν4407/16, Αρθρα 9-16). ΦΕΚ 7/2016) και στην ολοκλήρωση Κανονισμού Λειτουργίας, Οργάνωση γραφείων και Στελέχωση της ΥΠΑΑΠΕΔ (ΦΕΚ 11/2016). Προηγουμένως ήταν διευθύνων σύμβουλος της Ζησιμάτος ΑΕ, επιχείριση αντιπροσώπευσης, εισαγωγής, εξαγωγής και εμπορίας ετοίμων γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Υπήρξε πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά 2010-2014 στον οποίο συμμετείχε ενεργά από το 1993, καθώς και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της τ. Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανδριάνα Σολδάτου
Ανδριάνα Σολδάτου
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΕΔ (Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων). Αρχισυντάκτρια του mypreveza.gr

Πηγή: Mypreveza.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.