Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αποκαλυπτικό – Ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει ανακόψει το πρωτόκολλο κατεδάφισης του κολυμβητηρίου, πλην όμως πήρε 290.000 για έργα συντήρησης !!!

Το θέατρο του παραλόγου ζούμε τους τελευταίους μήνες με το θέμα του Κολυμβητηρίου.


Το PrevezaBest μέσα από αποκλειστικές και αποκαλυπτικές δημοσιεύσεις μας, έχουμε πληροφορήσει πως μέρος του κολυμβητηρίου έχει κριθεί κατεδαφιστέο, αφού από μέρους της κτηματικής έχουν εκδοθεί πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής, κατεδάφισης αλλά και προστίμου σε βάρος του Δήμου. 

Ο Δήμος Πρέβεζας, μέσω της νομικής του υπηρεσίας, όταν τον περασμένο Γενάρη εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα, έκανε ανακοπή του πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής καθώς και το προστίμου, δεν έκανε όμως ανακοπή – για νομικούς λόγους – του πρωτοκόλλου κατεδάφισης, και όπως είχε αναφέρει ο προιστάμενος νομικής υπηρεσίας του Δήμου Απόστολος Τάσσης στο Ράδιο Πρέβεζα και στον Χρήστο Ανεμοζάλη, το ότι δεν έγινε ανακοπή του πρωτοκόλλου κατεδάφισης αυτό πρακτικά σημαίνει, ή η κτηματική υπηρεσία θα ανακαλέσει οίκοθεν την πράξη της ή θα πρέπει να το κατεδαφίσει, το πρωτόκολλο μάλιστα είναι εκτελεστέο τρεις μέρες μετά την έκδοση του.

Ακούστε όσα είχε δηλώσει στις 14/1/19, ο προιστάμενος νομικής υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας, Απόστολος Τάσσης στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή Όλα στον Αέρα που παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης. 

Αλήθεια, τόσο ο Δήμαρχος κ.Μπαίλης όσο και ο Υφυπουργός Εργασίας κ.Μπάρκας, φρόντισαν προτού εξασφαλίσουν το σημαντικό κονδύλι των 290.000 ευρώ για επισκευές του κολυμβητηρίου, να πάνε μια βόλτα από τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου προκειμένου να ζητήσουν την παρέμβαση του και να λήξει το θέμα με την κτηματική υπηρεσία η οποία υπάγεται στο αρμόδιο υπουργείο του, δηλαδή στο Οικονομικών στο οποίο προίστατο ο Πρεβεζάνος Υπουργός…;; . 

Τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη τον ενημέρωσαν ότι ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει κάνει ανακοπή του πρωτοκόλλου κατεδάφισης ;  Για το σχετικό κονδύλι σας είχαμε ενημερώσει τις 5/10/18, δείτε ΕΔΩ, όπου μεταξύ άλλων αναφέραμε πως “μετά την χαρά που πήραμε για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου 290.000 ευρώ, ενημερωνόμαστε οτι επιδοτείται ένα κολυμβητηριο που κρίνεται αυθαίρετο και υπο κατεδάφιση για την ακριβεια, σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατεδάφισης, κατεδαφίζονται η περίφραξη προς την θάλασσα, τα γηπεδα του τέννις και τα γηπεδα του Beach Volley”

Λίγες μέρες αργότερα το θέμα απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ΕΔΩ

Τρεις μήνες αργότερα, με αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ αναφέραμε, Τραγέλαφος με το Κολυμβητήριο, εκτελεστέο το πρωτόκολλο κατεδάφισης

Καλά, θα πει κάποιος είναι δυνατόν, να κατεδαφίσουν μέρος του κολυμβητηρίου ; Η απάντηση είναι μάλλον όχι, πλην όμως υπάρχουν διοικητικές πράξεις οι οποίες είναι εκτελεστέες. 

Κάποιος άλλος μπορεί να πει πως τα χρήματα αυτά – οι 290.000 ευρώ- δόθηκαν για να γίνουν σε χώρους πλην αυτών που έχουν κριθεί αυθαίρετοι, δηλαδή με άλλα λόγια, κάποιοι θα γκρεμίζουν και κάποιοι άλλοι θα κάνουν επισκευές ;;;

Καλό θα είναι οι αρμόδιοι τοπικοί άρχοντες να ξεκαθαρίσουν το όλο ζήτημα με την κτηματική μέσω του Υπουργείου Οικονομικών στο οποίο ανήκει, και έπειτα να φωτογραφίζονται γεμάτο ικανοποίηση για το σημαντικό αυτό βοήθημα που δόθηκε έστω και αν είναι προεκλογικά, δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι δόθηκαν τα χρήματα…

Και όπως αναφέρει η γενική γραμματεία αθλητισμού…

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 19 Μαρτίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση  με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαΐλη, παρουσία του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Πρέβεζας Κωνσταντίνου Μπάρκα για το έργο: «Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας».

Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.