Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναφορά στη Βουλή από τον Σ.Γιαννάκη σχετικά με τον χαρακτηρισμό της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής ως μαρτυρικού χωριού

Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Βουλευτής  Ν.Δ. Ν.Πρέβεζας, Στέργιος Γιαννάκης με αφορμή Υπόμνημα – Αίτημα του Δήμου Πρέβεζας καθώς επίσης και του Συλλόγου Κρυοπηγιτών Αθήνας ΄΄Το Ζάλογγο΄΄ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυοπηγιτών Πρέβεζας – Κρυοπηγής, σχετικά με τον χαρακτηρισμό της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής ως μαρτυρικού χωριού. 

ΑΝΑΦΟΡΑ
Τον Υπουργό Εσωτερικών
κ. Αλέξη Χαρίτση
ΣΧΕΤΙΚΟ: «Το με αρ. πρωτ. 29423/10-10-2017 αίτημα του Δήμου Πρέβεζας»
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Με την παρούσα σας διαβιβάζω υπόμνημα – αίτημα του Δήμου Πρέβεζας καθώς επίσης και υπόμνημα του Συλλόγου Κρυοπηγιτών Αθήνας «Το Ζάλογγο» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυοπηγιτών Πρέβεζας – Κρυοπηγής, σχετικά με τον χαρακτηρισμό της Τοπικής Κοινότητας Κρυοπηγής Δήμου Πρέβεζας ως μαρτυρικού Χωριού. Ο σχετικός φάκελος υποβάλλεται εκ νέου με συνημμένα τα διευκρινιστικά στοιχεία που έχουν ζητηθεί με το υπ΄ αριθμ. 29065/19-06-2018 έγγραφο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πουλάκη.
Παρακαλώ θερμά για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της τοπικής κοινωνίας της Κρυοπηγής αλλά και ολόκληρου του Δήμου Πρέβεζας και για τη σχετική ενημέρωσή μου.
Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.
                                                                                  ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Πηγή: Prevezabest.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.