Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


ΠΡΕΒΕΖΑ: Αναγνώστης σχολιάζει για τον υποψήφιο δήμαρχο της Ν.Δ. στον Δήμο Πρέβεζας

Το παρακάτω κείμενο στάλθηκε στο PrevezaBest προς δημοσίευση από αναγνώστη το οποίο υπογράφει «Ο Πρεβεζάνος Παρατηρητής».


Το PrevezaBest στα πλαίσια της πολυφωνίας το δημοσιεύει, δίχως βεβαίως, να υιοθετεί το σύνολο ή μέρος αυτού. Ενώ, καλοδεχούμενες και οι όποιες απαντήσεις. 

Το κείμενο του αναγνώστη αναφέρει τα εξής:

«Μάχη χαρακωμάτων στη ΝΔ για ποιο σκοπό; Για να κινδυνεύσει η Περιφέρεια ή για τη βουλευτική έδρα; Τη δεδομένη χρονική στιγμή, επικρατεί ένας αναβρασμός σε έναν πολύ μικρό εσωτερικό πυρήνα της ΝΔ, μόνο και μόνο για να δοθεί το χρίσμα σε συγκεκριμένο υποψήφιο για τον δήμο Πρέβεζας. Έχουν γίνει αλλεπάλληλες προσπάθειες για να δοθεί το χρίσμα συγκεκριμένα στον Νίκο Γεωργάκο σε κεντρικό επίπεδο και σε τοπικό και όλες οι προσπάθειες (που δεν ήταν και λίγες) απέβησαν άκαρπες. 

Οι Αρνητικές απαντήσεις για να χριστεί υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας με τη στήριξη της ΝΔ ο κ. Γεωργάκος, ήταν αρκετές και ο κόσμος της ΝΔ είναι ενήμερος και γνωρίζει τις μεθοδεύσεις όλων αυτών των ημερών. 

Κάποιοι στον μικρό αυτό εσωτερικό πυρήνα της ΝΔ επιμένουν ακόμα και τώρα, ακόμα και σήμερα. Αλήθεια γιατί τέτοια σπουδή; Δεν βλέπουν ότι ακόμα και σήμερα να δίνονταν το χρίσμα στον κ. Γεωργάκο, μετά από τόση παρατεταμένη άρνηση, οι Νεοδημοκράτες δεν θα πειστούν; 

Δεν είδαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών στο διευρυμένο δήμο Πρέβεζας, δεν ήταν ένθερμη στην προοπτική στήριξης του κ. Γεωργάκου από τη ΝΔ, για να διεκδικήσει το δήμο Πρέβεζας; 

Εκτός, αν ορισμένοι εσκεμμένα κωφεύουν, εσκεμμένα εθελοτυφλούν έχοντας στο μυαλό τους άλλα πράγματα. Με τέτοιες πολιτικές επιβολές όμως, θα υπάρξει ντόμινο που αναμφίβολα θα παρασύρει και τις εκλογές σε επίπεδο Περιφέρειας Ηπείρου όσο και τις βουλευτικές εκλογές. 

Έχουν καταστροφικό σκοπό τα σχέδιά τους; Περίμεναν το χρίσμα – στήριξη να δοθεί στην κοπή πίτας της ΝΟΔΕ Πρέβεζας, αλλά άκουσαν τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη να εύχεται : «Καλή επιτυχία στους υποψήφιους δημάρχους μας». 

Μήπως αυτή η τρόπον τινά «μάχη χαρακωμάτων» εσκεμμένα καλλιεργείται από συγκεκριμένο κέντρο προκειμένου να μην βγει αυτοδύναμη η παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη και του Στράτου Ιωάννου; 

Μήπως έχει να κάνει με τη βουλευτική έδρα; 

Είναι γεγονός ότι σ’ αυτή την περίεργη -είναι η αλήθεια- επιμονή ορισμένων συμμετέχει και πρώην βουλευτής ( με συγγενικές σχέσεις!!! με πρώην υπουργό) , αλλά κι ένα πολιτικό στέλεχος της ΝΔ που παράτησε το δημοτικό συμβούλιο (υπέβαλλε την παραίτησή του) για να υπηρετήσει κομματική θέση; Πόσο άσχημο για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν!!! 

Αυτοί δηλαδή που λάκισαν κι έφυγαν από το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας, θέλουν όχι μόνο να επιστρέψουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά να μας υποδείξουν και τι θα ψηφίσουμε για τον δήμο Πρέβεζας; Περίεργες καταστάσεις. 

Οι δημότες Πρέβεζας όμως έχουν γνώση και δεν είναι πρόβατα που άγονται και φέρονται. Ξέρουν ποιους θα ψηφίσουν ως τους φυσικούς τους εκπροσώπους ώστε ο δήμος Πρέβεζας, να μπει σε πραγματική τροχιά ανάπτυξης χωρίς κομματικά φερέφωνα, που βάζουν πρώτα το κόμμα και αφήνουν τον τόπο μας σε δεύτερη μοίρα. 

Αν και γνωρίζουμε ότι η επίσημη θέση του βουλευτή Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιου Γιαννάκη είναι να μην δοθεί στήριξη υποψήφιου δημάρχου από τη ΝΔ, αφού στο δήμο Πρέβεζας, από τον χώρο της κεντροδεξιάς υπάρχουν τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι κι αυτή είναι μια στάση ευθύνης μιας και είναι στη γραμμή του προέδρου της ΝΔ, που σηματοδοτεί τη συνεργασία και όχι την πόλωση και το διχασμό. 

Σε επίπεδο υποψηφίων όμως ο βουλευτής Πρέβεζας είναι γεγονός ότι πολλοί φίλοι του και κομματικά στελέχη βρίσκονται δίπλα στον κ. Μπαίλη, τελευταία παρατηρείται μία «στήριξη» με στελέχη προς τον κ. Γεωργάκο (παρότι ο κ. Γεωργάκος όταν υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας το 2010 ήταν ο κ. Γιαννάκης, ο κ. Γεωργάκος ήταν απέναντί του και την πρώτη Κυριακή και τη Δεύτερη). 

Πολλά στελέχη και φίλοι του κ. Γιαννάκη βρίσκονται στο πλευρό του κ. Σπυράκου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα στελέχη της ΝΔ και φίλα προσκείμενοι στον κ. Γιαννάκη, που έχουν πάρει θέση στα ψηφοδέλτια του κ. Ροπόκη και του κ. Νίτσα. 

Με όλα τα παραπάνω είναι ξεκάθαρο ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ στο δήμο Πρέβεζας αισθάνονται ελεύθεροι να επιλέξουν τους φυσικούς τους εκπροσώπους και υπάρχει κατά γενική ομολογία ένα ήρεμο προεκλογικό κλίμα. 

Προς τι λοιπόν η επιμονή (στα όρια της εμμονής) ορισμένων να στηριχθεί συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος που αποδεδειγμένα, δεν τραβάει, που αποδεδειγμένα, δεν περπατάει; 

Για να υπάρξει πόλωση του κλίματος με απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια την παράταξη ή για χάσει η ΝΔ στα σίγουρα το δήμο Πρέβεζας; Ή και τα δύο;

Υπάρχει κίνδυνος εκτροχιασμού της κατάστασης. 

Θα προσπαθήσουν να «μαντρώσουν» (όσους καταφέρουν) ψηφοφόρους της ΝΔ σε συγκεκριμένο υποψήφιο κι ας γνωρίζουν ότι αυτή η τακτική θα πληγώσει τη ΝΔ; Η συνέχεια θα δείξει..»

«Ο Πρεβεζάνος Παρατηρητής»

Πηγή: Prevezabest.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.