Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη

Πραγματοποιήθηκε χθες 25 Ιουνίου 2018 η Γενική Συνέλευση του Τηλυκράτη  στο ξενοδοχείο <<ΙΟΝΙΟΝ STAR >> που αφορούσε σημαντικά θέματα όπως :

  1. Διοικητικός απολογισμός  2016 – 2018
  2. οικονομικός απολογισμός  2016 – 2018
  3. Συζήτηση και προτάσεις για το παρόν και το  μέλλον του Τηλυκράτη και άλλα θέματα που απασχολούν την ομάδα για νέα σεζόν που είναι στην πόρτα.

Ο Πρόεδρος του Τηλυκράτη  Βασίλης Κατωπόδης ανέφερε όλα τα θετικά βήματα που έκανε η ομάδα σε αυτά τα δυο χρόνια και τις επιτυχίες που κατέγραψε μέσα και έξω από το γήπεδο. “Καταφέραμε να γράψουμε ιστορία κερδίζοντας το πρωτάθλημα μέσα σε κάθε δυσκολία που ήταν απέναντι μας και αυτό πρέπει να αναγνωριστεί ως κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ . Μεγάλη επιτυχία ήταν και η αύξηση των παιδιών στις ακαδημίες μας φτάνοντας στους 160 από 120 που είχαμε το 2016-2017.

Στη συνέχεια ο κ. Κατωπόδης ανέφερε και τα φιλικά που έκανε ο Τηλυκράτης με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα και με τους παλαίμαχους της Πρέβεζας . ” Καταφέραμε με τις εκδηλώσεις μας να βοηθήσουμε και τους συμπολίτες μας που ήταν θύματα στην πυρκαγιά στην πόλη της Λευκάδας και αυτό δείχνει ποσό ο Τηλυκράτης είναι δίπλα στους ανθρώπους και έξω από το γήπεδο. Η ομάδα μας φέτος ολοκλήρωσε πρώτη παρά το γεγονός ότι το μπάτζετ της ήταν στην  4η θέση σε σχέση με της άλλες ομάδες στον  ίδιο όμιλο. Επίσης μην ξεχνάμε ότι και στα μπαράζ ανόδου για την Β’ Εθνική η ομάδα μας έδειξε μια καλή εικόνα στο σύνολό της . Παίζαμε με καλύτερες ομάδες από εμάς αλλά ποτέ οι άπαιχτες δεν το παράτησαν. ”

Όσο αφορά το γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα σε αυτό το κομμάτι ο κ. Κατωπόδης ανέφερε : ” Οι παίχτες κάνανε προπόνηση σε πλαστικό και αυτό δεν επιτρέπεται για μια ομάδα Γ’ κατηγορίας να μην έχει που να κάνει προπόνηση. Χωρίς προπονητικές εγκαταστάσεις και ένα σωστό και ολοκληρωμένο γήπεδο πως εμείς θα παίζαμε στη Football League. Για το γήπεδο πήραμε πολλές υποσχέσεις αλλά όπως βλέπετε τίποτα ακόμα δεν έχει γίνει και αυτό δεν είναι κακό μόνο για τις ομάδες της Λευκάδας αλλά και για την ίδια την Λευκάδα.  ”

Ο  Γενικός Αρχηγός Γιώργος Βαγενάς : “Προσπαθούμε για τις ακαδημίες μας  και ο στόχος δεν  είναι να έχουμε κέρδος αλλά να καταφέρουμε να βγάζουμε ποιοτικούς παίχτες έτσι ώστε και εμείς να έχουμε στην πρώτη ομάδα νέα ταλέντα και μπορούμε να προωθήσουμε και σε άλλες ομάδες και γι αυτό κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια που θέλει χρόνο για να μας δώσει τα αποτελέσματα που θέλουμε .”

Επίσης μια σημαντική δήλωση έκανε μπροστά στους παρευρισκομένους αναφέροντας ότι στο περασμένο Δ.Σ  ” Μερικοί έλεγαν ότι εμείς πουλήσαμε παιχνίδια, κάτι που δεν το επιτρέπω και δεν θα ήθελα στο επόμενο Δ.Σ να έχουμε ίδια προβλήματα .”

Στη συνέχεια ο κ.  Καραγιάννης Αθανάσιος πήρε το λόγο και ανέφερε καλή πορεία της ομάδας και  για την οικονομική πορεία της ομάδας. Ο ίδιος τόνισε πως το μικρο έλλειμμα που υπάρχει θα μεταφερθεί στην επόμενη χρονιά  . Επίσης το σημαντικό είπε πως” αυτή τη στιγμή υπάρχουν έτοιμοι χορηγοί που περιμένουν για να μας δώσουν κάποια χρήματα αλλά προφανώς αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν υπάρχει το νέο Δ.Σ.”

Στην ερώτηση αν οι παίχτες που βρίσκονται τώρα στην ομάδα αν θα παραμείνουν ή όχι ο κ. Καραγιάννης απάντησε : ” Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι σχεδόν όλοι οι παίχτες θέλουν να παραμείνουν  στην ομάδα διότι έχουν φτιάξει ένα φιλικό κλίμα μεταξύ τους αλλά μέχρι τώρα όλοι είναι σε αναμονή της νέας διοίκησης  .  Όσο αφορά τις παραχωρήσεις ο Πετράκος και ο Γκίκας μας έχουν ενημερώσει πως δεν θα είναι στην ομάδα για την ερχόμενη σεζόν .”

Ο Μελάς Βασίλειος για την ομάδα : “Πέρα από το σοβαρό θέμα του γηπέδου η ομάδα δεν είχε και την υποστήριξη από τους Λευκαδίτες που έπρεπε και μια ομάδα που θέλει να ανέβει σε μια κατηγορία όπως είναι η Football League πρέπει όλη η πόλη να είναι δίπλα στην ομάδα.” 

Η συνέλευση πήρε άλλη στροφή   όταν πέσανε  κατηγόριες για  συγκεκριμένα άτομα που δίνουν μάχη για το κακό της ομάδας του Τηλυκράτη είτε για το γήπεδο είτε για άλλα ζητήματα. ” Μερικοί κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τις διαδικασίες του νέου γηπέδου. Κάναμε προπονήσεις και μας έβγαζαν έξω ….

Στη συνέχεια προτάθηκε ότι η Λευκάδα πρέπει να έχει ένα ενωμένο σωματείο για να είναι ακόμα πιο δυνατή  και γι αυτό πρέπει να γίνουν σημαντικά βήματα …

Μέχρι τέλος εβδομάδας αναφέρθηκε πως θα γίνει η εκλογή του νέου Δ.Σ. για όποιον ενδιαφέρετε να λάβει μέρος  .

Τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας καταγράφονται παρακάτω αναλυτικά και για τις δυο

χρονιές :

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ                                                                                 2017-2018

ΥΠΟΛΟΙΠΟ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ                                                      7.000

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΟΝΙΑΣ                                                                       190.000

ΕΣΟΔΑ ΕΩΣ 15/6/2018                                                                                   167.000

ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΠΟΣΟ                                                                                     30.000

ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ                                                                            30.000

ΧΟΡΗΓΙΕΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ                                                                                7.000

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ                                                                                               7.000

ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ                                                                        16.000

ΣΥΝΟΛΟ                                                                                                          30.000

ΜΠΑΡΑΖ

ΕΣΟΔΑ 15.000       ΕΞΟΔΑ    15.000

ΧΡΕΟΣ

ΠΑΙΧΤΕΣ                                                                                                   15.600

ΓΙΑΤΡΟΙ                                                                                                     3.440

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ                                                                                             3.820

ΣΠΙΤΙΑ                                                                                                        3.150

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ                                                                                         2.700

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ                                                                                           450

ΦΑΓΗΤΟ                                                                                                     800

ΣΥΝΟΛΟ                                                                                                    29960

Πηγή: Lefkadapress.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.