Παστέλι

#tsoulotip: Για να σφίξει πιο εύκολα το μέλι μπορούμε να προσθέσουμε μία κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική.

ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Σουσάμι, καβουρδισμένο

200 γρ. Μέλι

100 γρ. Αμύγδαλα, θρυμματισμένα

30 γρ. Ηλιόσπορους

1 Πρέζα αλάτι

Ηλιέλαιο για το άλειμμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Πηγή: Gossip-tv.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.