Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23/11

Με την πανσέληνο στους Διδύμους σκεφτόμαστε, θυμόμαστε, νιώθουμε νοσταλγία.

Ο κυβερνήτης της πανσελήνου, ο Ερμής, βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και η σκέψη μας αποκτά μια πιο εσωστρεφή χροιά, αναλογιζόμαστε σιωπηλά. Μπορεί όμως και αντίθετα να γίνουμε εξαιρετικά ισχυρογνώμονες. Υπάρχει τάση για προσκόλληση και κριτική διάθεση.

Ο Δίας κάνει σύνοδο με την πανσέληνο και ασχολούμαστε με πολλά πράγματα, προσπαθούμε να είμαστε αντικειμενικοί αλλά τελικά μάλλον γινόμαστε υπερβολικοί σε λόγια και συμπεράσματα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συνετοί σε αυτά που λέμε και στο πως τα λέμε. Τα συναισθήματα γίνονται υπερβολικά, είμαστε ευσυγκίνητοι. Μπορεί να υπερεκτιμάμε κάποια πράγματα ή ακόμα και τις ικανότητές μας.

Το μέτρο είναι ανύπαρκτο, δεν ξέρουμε που πρέπει να σταματήσουμε. Δεν πρέπει να δίνουμε έμφαση στα δικά μας συναισθήματα, ούτε να πιστεύουμε τις καλές προθέσεις των άλλων, ούτε να είμαστε αδιάλλακτοι με τους άλλους.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θολώνει την κρίση, δεν μπορούμε να είμαστε σαφείς, το μυαλό πετάει και ονειροπολεί.

Προσοχή σε εξαπατήσεις και παρανοήσεις, ας μην βιαστούμε να πάρουμε τώρα σημαντικές αποφάσεις.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με τον Άρη να τετραγωνίζει Ήλιο/Σελήνη/Ερμή/Δία. Μπορεί να θιγόμαστε εύκολα, να νιώθουμε θυμό και συναισθηματική καταπίεση, μπορεί να δράσουμε παρορμητικά και με αδιαλλαξία ή αντίθετα να γίνουμε εντελώς παθητικοί, μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις, θολωμένες σκέψεις που προκαλούν εκνευρισμό. Μπορεί πάλι να είμαστε απρόσεκτοι, με υπερβολική αυτοπεποίθηση, να σπαταλάμε άδικα την ενέργειά μας. Μπορεί πάλι να αισθανόμαστε οργή και αυτό να επηρεάσει την ψυχοσωματική μας κατάσταση.

Η πανσέληνος στους Διδύμους έχει ανάγκη την επικοινωνία, όμως οι όψεις που σχηματίζει μάλλον μιλούν για σπατάλη ενέργειας, έλλειψη σαφήνειας και κατεύθυνση θέλησης. Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί στο λόγο για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Ας είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί, ας είμαστε ρεαλιστές και να μιλάμε αφού έχουμε αξιολογήσει σωστά τις καταστάσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστούμε τις εσωτερικές μας εντάσεις είναι να ενεργούμε με μετριοπάθεια, υπομονή και αυτοέλεγχο, να ελέγχουμε διπλά τις λέξεις και τις προθέσεις μας.

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου στο MissBloom.gr

Πηγή: Yupiii.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.