Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Παναιτωλικός: να κατονομάσουν οι διαιτητές εκείνους που τους τρομοκρατούν

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, με ανακοίνωσή της δηλώνει πως σέβεται την απόφαση των διαιτητών  για αποχή από την αγωνιστική ως ένδειξη συμπαράστασης στον συνάδελφό τους κ. Τζήλο, «παρότι η αναβολή αγώνων έχει πολύ μεγάλες αγωνιστικές και οικονομικές επιπτώσεις».

Σημειώνει επιπλέον, πως για να έχει αξία η σημερινή απόφαση των διαιτητών, θα πρέπει να κατονομάσουν στις αρμόδιες Αρχές «όσους προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διαιτητές στην ανακοίνωσή τους.

Σημειώνει δε ότι «οφείλουν στο μέλλον να τηρήσουν ανάλογη στάση σε οποιαδήποτε προσπάθεια επηρεασμού ή παρεμπόδισης του έργου τους, κάτι που έως τώρα δεν έγινε. Αυτό που δεν έκαναν ακόμα και όταν υπήρξαν ακραίες παρεμβάσεις, όπως αποκαλύφθηκε από καταγραφές συνομιλιών που είδαν το φως της δημοσιότητας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού και πολύ περισσότερο τα μαφιόζικα χτυπήματα κατά διαιτητών, είναι αυτονόητα καταδικαστέα. Έπρεπε να καταδικάζονται όχι μόνο με εκ των υστέρων ανακοινώσεις και κροκοδείλια δάκρυα, αλλά έμπρακτα, με τη στάση που τηρεί καθημερινά το ΣΥΝΟΛΟ των ενασχολούμενων με το ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ έχει δείξει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται το έργο και το ρόλο του καθενός (με τις αδυναμίες και πολλές φορές με τα σοβαρά λάθη του, που έχουν πλήξει κατάφωρα τα συμφέροντά της) και θα συνεχίσει να το πράττει.

Θεωρούμε περιττή την οποιαδήποτε ανακοίνωση στήριξης του αυτονόητου και σεβόμαστε την απόφαση των διαιτητών για αποχή ως ένδειξη συμπαράστασης στον συνάδελφό τους κ. Τζήλο, παρότι η αναβολή αγώνων έχει πολύ μεγάλες αγωνιστικές και οικονομικές επιπτώσεις.

Αλλά για να έχει αξία η σημερινή τους απόφαση…

Στο τέλος της ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι είναι «απέναντι σε όσους προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν». Έχουν υποχρέωση να κατονομάσουν στις αρμόδιες αρχές τους τρομοκράτες.

Οφείλουν, επίσης, στο μέλλον να τηρήσουν ανάλογη στάση (ατομική και συλλογική) σε οποιαδήποτε προσπάθεια επηρεασμού ή παρεμπόδισης του έργου τους, κάτι που έως τώρα δεν έγινε. Αυτό που δεν έκαναν ακόμα και όταν υπήρξαν ακραίες παρεμβάσεις, όπως αποκαλύφθηκε από καταγραφές συνομιλιών που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Είναι (επίσης) αυτονόητο, ότι τα θεσμικά όργανα πολιτείας και ποδοσφαίρου, θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό των φυσικών και ηθικών αυτουργών της επίθεσης και την παραδειγματική τιμωρία τους. Όπως, ότι θα ληφθούν τα μέτρα που θα εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα. Μην ξεχνάμε, ο τύπος σήμερα καταγράφει 27 (ατιμώρητες) επιθέσεις την τελευταία δεκαετία…

Πηγή: Agrinionews.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.