Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Παλιές φωτογραφίες και καρτ ποστάλ…

vathy_meganisi

Καρτ ποστάλ με έγχρωμη φωτογραφία από το Βαθύ Μεγανησίου. Στην πίσω όψη υπάρχει τυπωμένη επιγραφή «ΛΕΥΚΑΣ. ΜΕΓΑΝΗΣΙ: Γραφική άποψη», «Έκδοση: Κ. ΜΗΤΡΕΛΗ – Μαιζώνος 57α – Πάτρα», «Φωτογραφία Κ. ΜΗΤΡΕΛΗ».

nydri

Έγχρωμο καρτ ποστάλ από το Νυδρί. Στην πίσω όψη υπάρχει τυπωμένη επιγραφή «ΛΕΥΚΑΣ – ΝΥΔΡΙ. Μερική άποψη παραλίας», «Β. Ησαΐας – Ευπόλιδος 12 – Αθήναι».

nyfi_Lefkada

Ασπρόμαυρο καρτ ποστάλ με τη νυφική φορεσιά της Λευκάδας. Στην πίσω όψη υπάρχει τυπωμένη επιγραφή «LEFKAS: Bridal dess».

kalamos

Ασπρόμαυρη φωτογραφία του 1940 από τον Κάλαμο Λευκάδας. Στην πίσω όψη υπάρχει αρίθμηση 01 και σημειώνεται με μολύβι η λέξη «Kalamos».

sfakisanos

Σφακισάνος (από τους Σφακιώτες Λευκάδας) με την παραδοσιακή λευκαδίτικη φορεσιά. Στο κάτω μέρος φέρει την επιγραφή «Un Sfakiote – Dessin de Rixens, d’après une photographie».

Όπως περιγράφεται πρόκειται για μια αυθεντική αντίκα 138 περίπου ετών, από το περιοδικό Le Tour du Monde, Nouveau Journal des Voyages, που εκδόθηκε από τον Edouard Charton. Το Le Tour du Monde κυκλοφόρησε από το 1860 έως το 1914 και ήταν ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό που διακινούνταν σε βιβλιοπωλεία καθώς και στα περίπτερα των σιδηροδρομικών σταθμών.

stereofotografia_doukato

Στερεοφωτογραφία σε θετική γυάλινη φωτογραφική πλάκα (STEREO Verascope 44x105mm) με το ακρωτήριο Δουκάτο.

(Τα βρήκαμε στον ηλεκτρονικό οίκο δημοπρασιών e-bay όπου προσφέρονται για πώληση…)

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.