Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Ο νέος επιδημιολογικός χάρτης, στο “Κίτρινο” οι Νομοί Άρτας και Θεσπρωτίας

Άλλαξε ο Χάρτης Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας, σχετικά με τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε και ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση της Παρασκευής.
Σημειώνεται ότι οι αλλαγές θα ισχύσουν από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Το επίπεδο συναγερμού αλλάζει σε 24 από τις 74 συνολικά περιφερειακές ενότητες της χώρας μας, με 13 περιφερειακές ενότητες να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα, και να κατεβαίνουν επίπεδο συναγερμού, ενώ σε 11 περιφερειακές ενότητες το ιικό φορτίο αυξάνεται και κατ’ επέκταση και το επίπεδο συναγερμού.

Αναλυτικά, το επίπεδο συναγερμού αυξάνεται στις περιφερειακές ενότητες ‘Αρτας, Έβρου, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Καβάλας και Σποράδων, οι οποίες ανεβαίνουν και περνούν στο επίπεδο 2 (επιτήρησης) από το επίπεδο 1 (Ετοιμότητας) που βρίσκονταν, δηλαδή οι περιοχές αυτές από πράσινες περιοχές γίνονται κίτρινες.

Τα Γιάννενα βρίσκονται στο 3 επίπεδο και η Π.Ε. Πρέβεζας στο 2ο επίπεδο (επιτήρησης) που από σήμερα βρίσκονται και οι Νομοί Άρτας και Θεσπρωτίας όπου ν’ αναφέρουμε στους γειτονικούς νομούς υπάρχουν έντονες δυσαρέσκειες για το γεγονός ότι άλλαξαν επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας αλλά κυρίως για ποιους λόγους συνέβη αυτό, αφού τα κρούσματα των τελευταίων δύο εβδομάδων ήταν ελάχιστα.


Πηγή: Prevezabest.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.