Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Ο ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστεί τις αστυνομικές αρχές για την εξάρθρωση της σπείρας ρευματοκλοπών

reumatoklopι

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ

O ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) με ανακοίνωση του ευχαρίστησε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας και τις συνεργαζόμενες Υπηρεσίες, το Διευθυντή της κ. Τσαπικούνη Αντρέα, το Διευθυντή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου και τις Υπηρεσίες που χειρίστηκαν την υπόθεση εξάρθρωσης σπείρας που πραγματοποιούσε παράνομες επεμβάσεις σε μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας για ρευματοκλοπές, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Αναφέρει πως η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Αρχών και η συνδρομή των εξειδικευμένων συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ, είχαν σαν αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί με πολύ μεγάλη επιτυχία η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης των παρανομούντων.

Ο αριθμός των εντοπισμένων ρευματοκλοπών αυξάνεται συνεχώς, γεγονός που αποδίδεται κυρίως στο γεγονός ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει εντατικοποιήσει τους ελέγχους που πραγματοποιεί σύμφωνα με το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που έχει θεσμοθετήσει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Ο ΔΕΔΔΗΕ, σημειώνει, εντείνει τους στοχευμένους ελέγχους, διαθέτοντας όλους τους πόρους του στον αγώνα για την ανακοπή του φαινομένου και τη δραστική περιστολή του.

Ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει για μια ακόμη φορά, ότι οι παράνομες επεμβάσεις στους μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών, ενώ συνιστούν αδικήματα που διώκονται ποινικά.

Πηγή: Agrinionews.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.