Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Νέος πρόεδρος του ΕΟΑΕΝ εκλέχτηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης

1_eoaen

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σωτήρης Σκιαδαρέσης εκλέχτηκε νέος πρόεδρος στον ΕΟΑΕΝ (Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών) στις εκλογές που έλαβαν χώρα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2018 στον Πειραιά στην 43η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου.

2_eoaen

Ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.) είναι αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ίδρυσαν τα ελληνικά νησιωτικά Επιμελητήρια, στην κοινή τους προσπάθεια να αντιμετωπίσουν τις αρνητικές οικονομικές, κοινωνικές και πολιτιστικές επιπτώσεις που βιώνουν οι νησιώτες, εξ΄ αιτίας της γεωπολιτικής μειονεξίας των νησιών. Ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1994, μέλη του είναι τα 19 νησιωτικά Επιμελητήρια της Ελλάδος, τα οποία είναι αμιγώς νησιωτικά ή στη δικαιοδοσία τους ανήκουν νησιά.

Είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται πρόεδρος του εν λόγω Ομίλου από τα Ιόνια Νησιά και με δεδομένο ότι το επιμελητήριο Λευκάδας είναι ένα από τα μικρότερα επιμελητήρια της χώρας μας το γεγονός μπορεί να θεωρηθεί ως μια ακόμη επιτυχία του κ. Σκιαδαρέση, μετά την σαρωτική νίκη του συνδυασμού του στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές του νησιού μας.

Ο κ. Σκιαδαρέσης ήταν τα προηγούμενα χρόνια μέλος του ΔΣ του ΕΟΑΕΝ.

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.