Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Με ένα εκατομμύριο ευρώ πιστώνει τον δήμο Λευκάδας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Αφορά αποκατάσταση ζημιών από τον Ιανό. Μοναδική προϋπόθεση  μέχρι το τέλος του έτους να έχουν δημοπρατηθεί τα αναγκαία έργα

Σύμφωνα με την απόφαση εγκρίθηκε η δέσμευση του ποσού του 1.000.000 ευρώ  του ενάριθμου έργου 2020ΣΔ87100019 της  ΣΑΕ  871   του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων η διάθεση  ισόποσης πίστωσης και η μεταβίβαση της αρμοδιότητας στον δήμο Λευκάδας για την υλοποίηση της πράξης “Αποκατάσταση των ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Λευκάδας ,της ΠΕ Λευκάδας  που επλήγη από την φυσική καταστροφή της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου του 2020”.

Με την υπογραφή της σύμβασης  η Διευθύνουσα Υπηρεσία(του δήμου Λευκάδας) υποχρεούται ν αποστείλει άμεσα , ένα πλήθος συμβατικών εγγράφων στην Διεύθυνση Οικοδομικών Υποδομών του υπουργείου , η δε απόφαση παύει να ισχύει εάν παρέλθει ένα έτος(11/1/22/) χωρίς να έχει γίνει δημοπράτηση των έργων που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών.

Πηγή: https://meganisinews.eu/

The post Με ένα εκατομμύριο ευρώ πιστώνει τον δήμο Λευκάδας το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών appeared first on aromalefkadas – Ενημερωτική ιστοσελίδα της Λευκάδας.

Πηγή: Aromalefkadas.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.