Μελιτζανόπιτα από τον Γιώργο Τσούλη

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για μία ταρτιέρα 26εκ.
325 γρ. Αλεύρι
195 γρ. Βούτυρο, παγωμένο σε μικρά κομμάτια
30 γρ. Νερό, κρύο
3 γρ. Αλάτι
2 γρ. Ζάχαρη
1 αυγό

Για τη γέμιση
330 γρ. Γάλα
150 γρ. Ντομάτα, στον τρίφτη
120 ml Ελαιόλαδο
75 γρ. Μετσοβόνε
75 γρ. Γραβιέρα
3 Μελιτζάνες φλάσκες, μεγάλες
3 Αυγά
2 Κρεμμύδια, μέτρια
1 κ.γ. baking powder
Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι

Για το θωράκισμα της τάρτας
20 γρ. Γάλα
1 Κρόκο αυγού

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

Πηγή: Queen.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.