Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Μήνυμα ελήφθη;

epimelitiriakes-ekloges-def (1)Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα μπορεί να εξαχθούν από την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. Τόσο από την προεκλογική περίοδο που σημαδεύτηκε από αντιπαραθέσεις και που πιθανώς να έχει και δικαστική συνέχεια, όσο και την διαδικασία της κάλπης αυτή καθ’αυτή.

Για παράδειγμα χρήζει ανάλυσης και συζήτησης το κατά πόσον η “επιθετική” τακτική του κ. Σωτηρόπουλου, τελικά τον ωφέλησε. Ο καταγγελτικός προεκλογικός του λόγος και ειδικά η απόφαση να δημοσιοποιήσει στοιχεία καταδικαστικής απόφασης για χρέη από επιχειρηματική δραστηριότητα, σε βάρος του κ. Τσιχριτζή, θεωρείται πως πιθανώς να έφερε αντίθετα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση όμως οι αναφορές του για “σύστημα”  αλλά και για “απόμακρο Επιμελητήριο” βρήκαν ευήκοα ώτα, ειδικά στο Αγρίνιο.
Ο κ. Τσιχριτζής από την άλλη πλευρά σήκωσε μεν το γάντι, αλλά δεν κινήθηκε σε υπερβολικά υψηλούς τόνους, εάν εξαιρέσουμε ίσως την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου.

Κατά τα άλλα οι εκτιμήσεις που υπήρχαν επιβεβαιώθηκαν. Ότι δηλαδή ο κ. Τσιχριτζής ήταν ισχυρός περιφερειακά και ο κ. Σωτηρόπουλος δυνατός στο Αγρίνιο. Το κλειδί στις εκλογές ήταν η κάλπη της Μεταποίησης στο Αγρίνιο, που διασφάλισε την υπεροχή του νυν προέδρου. Ασφαλώς σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξαν και οι υποψηφιότητες που “κουβάλησαν” ψήφους στους συνδυασμούς και των δυο υποψηφίων προέδρων.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Από εκεί και πέρα, οι μετεκλογικές ανακοινώσεις κινούνται και αυτές σε συγκρουσιακό πλαίσιο και ο νικητής των εκλογών ειδικότερα, θα πρέπει να αναλογιστεί πως θα κινηθεί έχοντας απέναντι του μια σχεδόν ισοδύναμη παράταξη στην αντιπολίτευση. Είναι πάντως αξιοσημείωτο πως και οι δυο τους, υποστηρίζουν πως τα έβαλαν με “συστήματα”! Ειδικά η αναφορά του κ. Τσιχριτζή , χρήζει περαιτέρω διευκρινήσεων…

Μια γόνιμη αντιπολίτευση και λήψη αποφάσεων με γνώμονα το κοινό καλό, με κατάθεση υλοποιήσιμων και ρεαλιστικών προτάσεων , με διόρθωση λάθος κινήσεων και επιλογών κλπ θα δώσουν ώθηση στο Επιμελητήριο που ως θεσμός, ας μην κρυβόμαστε, είναι απαξιωμένος στη συνείδηση του επαγγελματία και αυτό φάνηκε και από τη συμμετοχή αλλά και από την αποδοκιμασία του συνδυασμού του κ. Τσιχριτζή από μεγάλη μερίδα εμπόρων, επαγγελματιών ειδικά της περιοχής του Αγρινίου.

Σε διαφορετική περίπτωση, το Επιμελητήριο θα παραμείνει στάσιμο και για λίγους, όπως η μεγάλη πλειοψηφία που αδιαφόρησε, απείχε ή διαφοροποιήθηκε από τον συνδυασμό Τσιχριτζή,  πιστεύει…

Π.Η.Τ.

Πηγή: Agriniopress.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.