Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΖΗΤΑ Ο Θ. ΚΑΒΒΑΔΑΣ

Λειτουργία Οδοντιατρικού Τμήματος και Ειδικής Μονάδας Οδοντιατρικής Φροντίδας ΑμΕΑ στο νέο Νοσοκομείο Λευκάδας ζητά με αναφορά στον υπ. Υγείας ο Θανάσης Καββαδάς

Αναφορά στον υπ. Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό κατέθεσε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς ζητώντας την λειτουργία Οδοντιατρικού Τμήματος και Ειδικής Μονάδας παροχής Οδοντιατρικής φροντίδας για ΑμΕΑ στο νέο νοσοκομείο Λευκάδας.

Ο βουλευτής μαζί με την αναφορά διαβιβάζει στον υπουργό και επιστολή του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λευκάδας προς το Διοικητή του Νοσοκομείου Λευκάδας και το Διοικητικό Συμβούλιο, όπου υπογραμμίζεται η ανάγκη για την επαναλειτουργία του Οδοντιατρικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας.

Με δεδομένο ότι το οργανόγραμμα του νέου νοσοκομείου δεν έχει ολοκληρωθεί, στην αναφορά υπερτονίζεται η κοινωνική διάσταση και η ανάγκη λειτουργίας και Ειδικής Μονάδας για την παροχή Οδοντιατρικής Φροντίδας σε άτομα με Ειδικές Ανάγκες υπό γενική αναισθησία, η οποία αποτελεί σημαντική προσθήκη στην προσφορά υπηρεσιών υγείας και της κρατικής μέριμνας προς τους πολίτες με αναπηρία και τους ειδικούς ασθενείς.

Επιπλέον ο κ. Καββαδάς ζητεί τη στελέχωση της Οδοντιατρικής κλινικής με τουλάχιστον δύο οργανικές θέσεις, υπενθυμίζοντας στον υπουργό ότι σε αντίστοιχα νοσοκομεία νησιών της χώρας έχουν προκηρυχθεί προσφάτως θέσεις οδοντιάτρων για τη λειτουργία οδοντιατρικών τμημάτων.

«Σε κάθε περίπτωση» καταλήγει ο κ. Καββαδάς στην αναφορά προς τον κ. Ξανθό «θεωρώ ότι είναι κρίσιμο όπως λειτουργήσει στο νέο νοσοκομείο που θα παραδοθεί τους επόμενους μήνες, Οδοντιατρικό Τμήμα και η Ειδική Μονάδα παροχής Οδοντιατρικής φροντίδας σε ΑμΕΑ».

Για να δείτε την αναφορά πατήστε εδώ: Αναφορά Οδοντιατρικός Σύλλογος Λευκάδας

Για να δείτε το αίτημα του Οδοντιατρικού Συλλόγου προς το Διοικητή και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ Λευκάδας πατήστε εδώ: Αίτημα Οδοντιατρικού Συλλόγου

Για να δείτε το δημοσίευμα στο περιοδικό «Ελληνική Νοσοκομειακή Οδοντιατρική» πατήστε εδώ: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ _Δημοσίευση Επιστημονικό Περιοδικό

Πηγή: Lefkadaweb.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.