Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Λαχειοφόρος αγορά του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου ΜΥΤΙΚΑ, με δώρα 3 εικαστικές δημιουργίες, με σκοπό την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών

           Εδώ και 3 χρόνια περίπου γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσει στο Δημοτικό Σχολείο μας μια άρτια εξοπλισμένη αίθουσα εργαστηρίου ηλεκτρονικών υπολογιστών, για την εκπαίδευση των μαθητών στο τόσο απαραίτητο για την εξέλιξη τους μάθημα της Πληροφορικής.
         Δυστυχώς, παρά τις πιέσεις μας προς τους αρμόδιους της Δημοτικής Αρχής και τις κούφιες υποσχέσεις τους, η δημιουργηθείσα με εθελοντική εργασία αίθουσα, είναι ελλιπής από άποψη υλικοτεχνικής υποδομής. Μόνο τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές υπάρχουν και αυτοί αγοράστηκαν μετά από την ευγενική προσφορά ανώνυμου δωρητή, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε……….
       Σημειώνουμε ότι εκτός του βασικού εξοπλισμού των Η/Υ, απαιτείται και περαιτέρω εξοπλισμός (βιντεοπροβολέας, δικτυακός εξοπλισμός, πολυμηχάνημα, μελάνια, άλλα περιφερειακά, πληροφοριακές αφίσες) για την ολοκληρωμένη εξάσκηση των μαθητών και την πλήρη εξοικείωση τους με το αντικείμενο της Πληροφορικής.
       Επειδή λοιπόν η υπομονή μας εξαντλήθηκε και κοντεύουν Χριστούγεννα χωρίς οι μαθητές να έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν σωστά στο μάθημα της Πληροφορικής (συνωστίζονται ανά ομάδες των 4 – 5 μαθητών σε κάθε Η/Υ), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε την διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς με τρία (3) δώρα – εικαστικές δημιουργίες ντόπιων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα:
«Βάζο με γαρύφαλλα» – Ιακωβίδης.
1. Πίνακας ζωγραφικής, δωρεά – δημιουργία του μέλους μας κας Δώρας Τσούνη.
«Περιμένοντας το καίκι».
2. Πίνακας ζωγραφικής, δωρεά – δημιουργία της κας Φούλας Σκαρογιάννη.
3. Ένα σετ – διακοσμητική σύνθεση, δωρεά και δημιουργία του μέλους μας και Νηπιαγωγού κας Τζωρτζίνας Καμπισοπούλου.
       Σκοπός μας είναι η συγκέντρωση του απαιτούμενου ποσού για την ολοκλήρωση της αίθουσας του εργαστηρίου Πληροφορικής με την αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού. 
-Θα διατεθούν αρχικά 400 ονομαστικοί λαχνοί αξίας 5 € έκαστος.
     Η κλήρωση θα διενεργηθεί στη γιορτή Χριστουγέννων του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί, ενώ οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν τηλεφωνικά.
        Καλούμε κάθε γονέα, συνδημότη, συντοπίτη να ενισχύσει αυτήν την προσπάθεια, αγοράζοντας έστω έναν ή και περισσότερους λαχνούς.
       Τα μέλη του Δ.Σ. και άλλοι φίλοι μας θα διακινήσουν τους λαχνούς στην περιφέρεια μας, οπότε καθένας που επιθυμεί θα μπορεί με φυσικό τρόπο να προμηθευτεί λαχνούς.
        Για οποιονδήποτε φίλο μας που βρίσκεται μακριά υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας και αποστολής των αντίστοιχων ονομαστικών λαχνών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: oigsu4@otenet.gr ή τηλεφωνικά: 6974896080 κατόπιν συνεννόησης με τον Ταμία του συλλόγου ή τον Πρόεδρο για κάθε απορία ή διευκρίνιση. 
Υ.Γ.: Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε ότι έγιναν δωρεά άλλα τέσσερα πλήρη συστήματα υπολογιστών από την κα Βάσω και τον κ. Γιάννη Τσαμπιέρη και τους ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή στήριξη στο σχολείο μας.
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος 
Γ. Ν. Πουρνάρας

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.