ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη τι φοβάστε; -Eχετε να κρύψετε κάτι;

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ  ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
   Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ
    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
      Τον  Ιούλιο του  2017 κατάθεσα την παρακάτω αίτηση  στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας η οποία  έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 8957 μη ημερομηνία 13-07-2017. Μέχρι σήμερα 07-12-2017 που γράφεται αυτό το άρθρο  ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ………  

Ο Κώδικας Διοικητικής διαδικασίας αναφέρει:
    1.-α. Οι δημόσιες υπηρεσίες, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπα δημόσιου δικαίου, όταν υποβάλλονται αιτήσεις, οφείλουν να διεκπεραιώνουν τις υποθέσεις των ενδιαφερομένων και να αποφαίνονται για τα αιτήματα τους μέσα σε προθεσμία πενήντα (50) ημερών, εφόσον από ειδικές διατάξεις δεν προβλέπονται μικρότερες προθεσμίες. Η προθεσμία αρχίζει από την κατάθεση της αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία και την υποβολή ή συγκέντρωση του συνόλου των απαιτούμενων δικαιολογητικών, πιστοποιητικών ή στοιχείων. 
      Αν η αίτηση υποβληθεί σε αναρμόδια υπηρεσία, η υπηρεσία αυτή οφείλει, μέσα σε τρεις (3) ημέρες, να τη διαβιβάσει στην αρμόδια και να γνωστοποιήσει τούτο στον ενδιαφερόμενο. Στην περίπτωση αυτή η προθεσμία αρχίζει από τότε που περιήλθε η αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία. Για υποθέσεις αρμοδιότητας περισσότερων υπηρεσιών, η προθεσμία του πρώτου εδαφίου παρατείνεται κατά δέκα (10), ακόμη ημέρες. 
   β. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού μπορεί να ορίζεται, κατά περίπτωση, διαφορετική προθεσμία για τη διεκπεραίωση υποθέσεων, εφόσον το επιβάλλουν ειδικοί λόγοι, που αναφέρονται ρητώς σ’ αυτήν».
     2.-Εάν κάποια υπόθεση δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί λόγω αντικειμενικής αδυναμίας, ειδικά αιτιολογημένης, η αρμόδια υπηρεσία οφείλει, εντός πέντε (5) τουλάχιστον ημερών πριν από την εκπνοή τους, να γνωστοποιήσει εγγράφως στον αιτούντα:
α)-τους λόγους της καθυστέρησης, β)-τον υπάλληλο που έχει αναλάβει την υπόθεση και τον αριθμό τηλεφώνου του, για την παροχή πληροφοριών και γ) κάθε άλλη χρήσιμη πληροφορία».
   Προφανώς εδώ έχουμε παρατυπία χωρίς καμία αμφισβήτηση.
Τίποτε από τα παραπάνω ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ..   
Τονίζω για μία ακόμη φορά, η διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια των ΟΤΑ  δεν σημαίνει ανομία.
Παρακαλώ δείτε την αίτηση μου:

Κατόπιν των ανωτέρω προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα και μεγάλες ανησυχίες: 
   -Πρόεδρε του ΦΟΔΣΑ και δημοτικέ σύμβουλε κ. Γεώργιε Κατσαμπίρη γιατί δεν απαντάτε στην αίτηση μου; -Φοβάστε κάτι; -Έχετε να κρύψετε κάτι; 
 –Πρόεδρε του ΦΟΔΣΑ και δημοτικέ σύμβουλε κ. Γεώργιε Κατσαμπίρη και πρώην μαθητή μου έστω τη τελευταία στιγμή απαντήστε στην αίτηση μου. Σας έχω δώσει πολύ χρόνο. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
  -Τα άλλα μέλη του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ γνωρίζουν την αίτηση μου;
  -Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, ο πολιτικός πανικός στον οποίο βρίσκεστε δεν έχει τελειωμό. Αναλάβατε τις πολιτικές σας ευθύνες!
 -Καλώ σύσσωμη την αντιπολίτευση να φέρει τα θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Αγαπητοί αναγνώστες
   -Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολιτικές και όχι μόνο ευθύνες. 
  -Η διερεύνηση παραπέρα της υπόθεσης είναι μονόδρομος.
-Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *