Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δικαίωση του αγώνα για υδροδότηση Παλαίρου-Πογωνιάς, Αίτημα για τοπικό δημοψήφισμα για την επέκταση του ΧΥΤΑ, Καταπέλτης για συντήρηση γηπέδου Παλαίρου 10.998,80€ με απευθείας ανάθεση και ερωτηματα για συναυλία ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ στην Κουκουμίτσα!

   -Δικαίωση και ικανοποίηση για το έργο υδροδότηση Παλαίρου- Πογωνιάς -Στενού και ευρύτερης. 
   -Να αποφασίσουν οι Δημότες για την επέκταση του ΧΥΤΑ. 
 -Συντήρηση γηπέδου Παλαίρου 10.998,80 ευρώ με απευθείας ανάθεση!!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Τα πάντα στη δημοσιότητα.
Πάρτε το μέλλον του Δήμου  στα χέρια σας.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…

Δήμαρχος κ Αποστολάκης, Mία τετραετία  αδιαφάνειας, ρουσφετιού,  ανελέητης κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος, σχεδόν  μηδενικού αναπτυξιακού  έργου, τα πάντα στην υπηρεσία της επανεκλογής. Παταγώδης αποτυχία.
Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ  Φερεντίνος  πολιτικά ανύπαρκτος. Παταγώδης αποτυχία.
ΜΕΡΟΣ  ΤΕΤΑΡΤΟ
(Παρακαλώ τον αναγνώστη να διαβάσει τα τρία πρώτα μέρη του άρθρου πριν ξεκινήσει την ανάγνωση του τέταρτου μέρους).
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ: 
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ: 
-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ:
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ απ0  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ 14:
Υδροδότηση Παλαίρου- Πογωνιάς- Στενού και ευρύτερης περιοχής.
       Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχα  συνομιλίες για μία ακόμη φορά με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου. Επιπρόσθετα διαπίστωσα με επιτόπου επισκέψεις μου, τη πρόοδο  των εργασιών. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση  διαπίστωσα ότι το έργο βαίνει στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης του. 
      Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος. Ανταποκρίθηκα στη βαριά ευθύνη που μου ανέθεσαν οι 247 κάτοικοι που υπέγραψαν το κείμενο για τη σύγκλιση της Λαϊκής Συνέλευσης της Πογωνιάς. Τίμησα την υπογραφή τους. Αναλυτικά για όλα αυτά με έγγραφα θα τα μάθετε στο υπό έκδοση βιβλίο μου. Θα συνιστούσα σε μερικά παπαγαλάκια  μην εκτίθεστε. Αν επιμείνετε να εκτίθεστε,  με αφήνει παγερά αδιάφορο.
     Βέβαια χρειάζεται να γίνουν πολλά ακόμη πριν τη χρησιμοποίηση του νερού. Υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία που το καθορίζει. Καλώ τη Δημοτική αρχή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα. Εδώ σταματώ και ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ στο κατάλληλο χρόνο…………

   Σε  ότι με αφορά, πιστός στη δέσμευση μου, κάνω και θα κάνω τα πάντα με στόχο η περιοχή να έχει άφθονο και υγιεινό νερό. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. 
     Η δημιουργία νέας γεώτρησης ή νέων γεωτρήσεων θεωρώ ότι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και θα επανέλθω προσεχώς. ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΕΝΟΤΗΤΑ  15:
       Η Δημοτική αρχή έχει τη πολιτική βούληση να κατασκευάσει δεύτερο κύτταρο στη περιοχή του ΧΥΤΑ-χωματερή πολυτελείας. Προοπτική εξαιρετικά αρνητική για το τόπο μας. Ο τόπος μας μετατρέπεται σε μία απέραντη χωματερή. Τολμώ να πω- εύχομαι από καρδιάς να διαψευστώ- ότι θα έρθουν σκουπίδια από πολλές περιοχές.
        Σας ενημερώνω με κάθε ευθύνη και επιστημονική γνώση. Χωρίς τη λειτουργία της ανακύκλωσης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΥΤΥ. Τελεία και παύλα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και μην ακούτε τι λένε διάφοροι.
      Ερωτώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και κάθε αρμόδιο του ΦΟΣΔΑ:
      Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Προέδρου του ΦΟΣΔΑ  κ. Κατσαμπίρη ο χρόνος ζωής του υπάρχοντος κυττάρου είναι 20 χρόνια ακόμη. 
1)-Μπορείτε να εξηγήσετε στους Δημότες τι χρειάζεται το νέο κύτταρο;
2)-Mπορείτε να ενημερώσετε τους Δημότες ποια τα οφέλη για το τόπο μας  από το διπλασιασμό της χωρητικότητας  σε σκουπίδια;
3)-Μπορείτε να εξηγήσετε στους Δημότες γιατί είστε αντίθετος στη πρόταση μου ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ; Θυμηθείτε τη δέσμευση σας το 2014. Ούτε μία σακούλα σκουπίδια από ξένη περιοχή στο ΧΥΤΑ. Με τη πολιτική σας στο συγκεκριμένο θέμα, εξαπατήσατε τους Δημότες Δήμαρχε κ. Αποστολάκη .
4)-Πως θα μπορέσετε στο προσεχές μέλλον να αρνηθείτε την έλευση σκουπιδιών από άλλες περιοχές τη στιγμή που κάνετε  αίτηση χρηματοδότησης; 
         Eχω γράψει για το θέμα του ΧΥΤΑ- χωματερή πολυτελείας πολλά άρθρα. Οι αναγνώστες γνωρίζουν. 
      Από τον Ιούλιο του 2017 κατέθεσα μία αίτηση με αποδέκτη το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρη.  Μέχρι σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Τυχαία; OXI BEBAIA.
        Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στη Βόνιτσας ανάγκασα το Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη να παραδεχτεί ότι έγινε η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΧΥΤΑ από το Δήμο.
      Υπέβαλα στο Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη και στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου αιτήσεις που ζητώ ΝΑ μου ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΧΥΤΑ.
      Μέχρι σήμερα που γράφεται το άρθρο δεν πήρα καμία απάντηση. 
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες:  Αν μέχρι το χρονικό διάστημα που προβλέπεται δεν πάρω τις απαντήσεις που είναι υποχρεωμένοι οι αρμόδιοι να μου δώσουν  η επίσκεψη μου στον εισαγγελέα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Αυτό δεν είναι απειλή ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ.  Ξεκάθαρες κουβέντες.
ΕΝΟΤΗΤΑ 16:
         Πολλές φορές έχω ισχυριστεί με ατράνταχτα στοιχεία ότι στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και ανάπτυξης γίνεται ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
Παρακαλώ διαβάστε τα παρακάτω:
         Στις 18/5/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Μέριμνας σε συνεδρίαση του προέβη στην Έγκριση του πρακτικού κατακύρωσης Αναδόχου της υπηρεσίας “Συντήρηση χλοοταπήτων γηπέδων ποδοσφαίρου Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας” ύστερα από συνοπτικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε.
      Η προσφορά του τελικού Αναδόχου ανέρχεται για ένα χρόνο με ΦΠΑ στο ποσό των 50.424,60 ευρώ. Συμπεριλαμβάνεται και η συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Παλαίρου.  Το ποσό που είχε προβλεφθεί από το Κέντρο Μέριμνας ήταν 51.646,00 ευρώ με ΦΠΑ. Το ποσοστό έκπτωσης της προσφοράς του αναδόχου ήταν μόλις 2,42 τοις εκατό!!!!!!!!.
Παρακαλώ δείτε τη προσφορά αναλυτικά:

Παρατήρηση πρώτη:
        -Το 2016 με απευθείας ανάθεση για τη συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου Παλαίρου (δείτε παρακαλώ το παραπάνω ένταλμα πληρωμής με ΑΔΑ 7ΦΜΥΟΛΧΖ-1 Ο6) ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 10.998,00 ΕΥΡΏ!!!!!!.
     -Η προσφορά του Αναδόχου για τη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα γηπέδου Παλαίρου (δείτε παρακαλώ παραπάνω, το οποίο είναι απόσπασμα από έγγραφο με ΑΔΑ  ΩΜ41ΟΛΧΖ-ΙΦ4) για ένα χρόνο είναι 2.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και 2.480 ευρώ με ΦΠΑ.
Οι ανάδοχοι στις δύο περιπτώσεις είναι διαφορετικοί. 
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
Παρατήρηση δεύτερη:
   -Στη παραπάνω προσφορά του Αναδόχου  έχουμε για Ζιζανιοκτονία όλων των γηπέδων 1020 ευρώ χωρίς ΦΠΑ και 1269,76 ευρώ με ΦΠΑ.
   -Το 2016  με απευθείας ανάθεση για εφαρμογή ζιζανιοκτόνων και μυκητοκτόνων ΜΟΝΟ για το ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (παρακαλώ δείτε το ΧΕΠ με ΑΔΑ Ψ033ΟΛΧΖ-Σ6Κ) ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ το ποσό των 4.990!!!!!! ευρώ με ΦΠΑ. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα . ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
      Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους αρμόδιους του Κέντρου Μέριμνας να ενημερώσουν το Δημοτικό Συμβούλιο και τους Δημότες: 
1)-Τον ανάδοχο που έκανε τη παραπάνω προσφορά για όλα τα γήπεδα.
2)-Το συνολικό ποσό που έχει εισπράξει με απευθείας αναθέσεις ο Ανάδοχος από το Δήμο από 1-9-2014 μέχρι σήμερα .
3)-Τον εργολάβο που πραγματοποίησε το 2016 τη συντήρηση του συνθετικού τάπητα του γηπέδου της Παλαίρου.
ΕΝΟΤΗΤΑ 17:
   Εδώ έχουμε δύο ερωτήσεις που απευθύνονται στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Φραδέλο:
1)-Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ξηλώθηκαν στη πλατεία  παραλίας της Παλαίρου δύο κατασκευές που ήταν όπως ειπώθηκε παράνομες. Φυσικά δεν διαφωνώ στη τήρηση της νομιμότητας.
       Ερωτώ και περιμένω απάντηση: –Παράνομες ήταν μόνο αυτές οι κατασκευές στη Πάλαιρο και σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου; -Aν ήταν μόνο αυτές παράνομες το θέμα κλείνει. Αν δεν ήταν μόνο αυτές και υπήρχαν ή υπάρχουν και άλλες παράνομες τι προτίθεστε να κάνετε; 
2)-O χώρος στάθμευσης των Δημοτικών οχημάτων στη Πάλαιρο έχει αγοραστεί, έχει ενοικιαστεί, έχει παραχωρηθεί στο Δήμο; Tι ακριβώς συμβαίνει; 
     Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν είναι το κατάλληλο σημείο. Ο λόγος είναι απλός. Εκεί είναι η είσοδος και η έξοδος της Παλαίρου ανάλογα που κατευθύνεται ο ταξιδιώτης.
ENOTHTA 18:
      Το καλοκαίρι του 2017 έγινε στη Κουκουμίτσα μία συναυλία που τραγούδησε η κ. Μελίνα Ασλανίδου με εισιτήριο για τους Δημότες. Το Κέντρο Μέριμνας κάλυψε μέρος των εξόδων της συναυλίας. 
   Ακολουθούν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής που πληρώσαμε οι Δημότες……..

Συνολικά 2.784 ευρώ.
Στη συναυλία υπήρχε εισιτήριο εισόδου. 
      Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να απαιτήσει, οι αρμόδιοι του Κέντρου Μέριμνας να παρουσιάσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στους Δημότες ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ της συναυλίας.  
Αγαπητοί Συνδημότες
Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ- ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ- ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ……
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Την Πέμπτη 20-09-2018  θα δημοσιευτεί το πέμπτο  μέρος του άρθρου.

Πηγή: Xiromeronews.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.