Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Τον Σεπτέμβριο το νέο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου

Τον Σεπτέμβριο θα παραλάβει το νέο ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου – Επικοινωνία του Κώστα Καραγκούνη Καραγκούνη με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καραγκούνης Κωνσταντίνος είχε επικοινωνία με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Καρβέλη Ιωάννη όπου και του επανέλαβε ένα θέμα μείζονος σημασίας που αφορά το κέντρο υγείας Χαλκιόπουλου και συνολικά όλα τα χωριά του ορεινού Βάλτου.
Το πρόβλημα έγκειται ότι υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρου στο κέντρο υγείας το οποίο εξυπηρετεί όλα τα ορεινά χωριά του Βάλτου.
Ο κ. Καραγκούνης, σύμφωνα με ενημέρωση από το γραφείο του, είχε την ευκαιρία να επαναλάβει το δίκαιο αίτημα των κατοίκων των χωριών του ορεινού Βάλτου αλλά και συνολικά του Δήμου και ζήτησε από τον διοικητή με την παραλαβή των νέων ασθενοφόρων που επίκεινται για την 6η ΥΠΕ, ένα από αυτά να διατεθεί για τις ανάγκες του κέντρου υγείας Χαλκιόπουλου.
Από την πλευρά του ο κ. Καρβέλης ενημέρωσε τον κύριο Καραγκούνη ότι το δίκαιο αυτό αίτημα θα ικανοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν και θα γίνει η σχετική παραλαβή ασθενοφόρων, οπότε ένα εξ αυτών θα διατεθεί στο κέντρο υγείας Χαλκιόπουλου.

Πηγή: Katounanews.blogspot.gr


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.