Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο παράρτημα Πρέβεζας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

3_e_A_A_S_prevezas

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παραρτήματος Πρέβεζας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού:

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον, η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας επί τη ενάρξει του Νέου Έτους 2020.

e_A_A_S_prevezas

Η τελετή της κοπής της πίτας και η Ευλογία αυτής από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πρέβεζας κ. Χρυσόστομο, έλαβε χώρα στα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού ενώ παρέστησαν σ’ αυτήν οι φορείς της πόλης και του νομού όπως ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νικόλαος Γεωργάκος, ο Υδκτής της VIII Μ/Π ΤΑΞ Σχης (ΠΖ) Νικόλαος Μπόχτης, εκπρόσωπος από το Αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου και FOB/Ακτίου, o Διοικητής Π.Υ. Αθανάσιος Μικρούλης, ο πρόεδρος του παραρτήματος Λευκάδας/Ε.Α.Α.Σ Τχης (ΤΧ) ε.α. Κοντομίχης Γεώργιος ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Σμήναρχος κ. Κεραμιδόγλου Αθανάσιος με μέλη του ΔΣ, ο πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Πρεβέζης Ταγματάρχης κ. Κιούλιας Παναγιώτης και άλλοι επίσημοι. Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και φίλων του Συλλόγου.

2_e_A_A_S_prevezas

Στην όμορφη συνάντηση, ο πρόεδρος Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. κ. Τσούτσης Κων/νος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους έκανε ένα σύντομο απολογισμό και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους σκοπούς και τους στόχους του Παραρτήματος και της ΕΑΑΣ. Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος του παραρτήματος Σχης (ΜΧ) ε.α. Κων/νος Μπουρνάκας ανακοίνωσε την έναρξη όσων μελών επιθυμούν μαθημάτων χορού και εκμάθησης υπολογιστών στα γραφεία του παραρτήματος καθώς και την διάθεση της αίθουσας (κατόπιν εγκρίσεως της Ε.Α.Α.Σ.) προς χρήση από τα μέλη για διάφορες ψυχαγωγικές-εορταστικές εκδηλώσεις (π.χ. γενέθλια). Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Δήμαρχος Πρέβεζας μας διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις προσπάθειές μας και θα σταθεί δίπλα μας με όποιον τρόπο μπορεί.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με βραβεύσεις και τιμητικές απονομές!

Την απονομή του βραβείου προόδου της Ε.Α.Α.Σ. στην Κων/να Κοτσώρη κόρη του μέλους μας Ανθστού ε.α. Κοτσώρη Σπυρίδωνα έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος προσθέτοντας και τις δικές του ευλογίες και ευχές κάνοντας την μητέρα ακόμα πιο περήφανη και στον Καραμανόγλου Παναγιώτη υιό της Ανθστου ε.α. Αγγελοπούλου Αναστασίας ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Γεωργάκος Νικόλαος.

Απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στον Σχη (ΠΒ) ε.α. Τσουμελέκα Σωκράτη τέως αντιπρόεδρο του παραρτήματός μας για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του (1999-2001) από τον Βουλευτή Πρέβεζας κ. Στέργιο Γιαννάκη.

Απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα της ΕΑΑΣ στην χήρα του τέως Προέδρου του παραρτήματός μας Λγου (ΠΖ) ε.α Δημουλά Δημήτριου για τις προσφερθείσες υπηρεσίες του(1982-1985) από τον Υδκτή της VIII Μ/Π ΤΑΞ Σχη (ΠΖ) Νικόλαο Μπόχτη.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2020

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Υπτγος (ΕΛ.ΑΣ) ε.α. Τσούτσης Κων/νος
Πρόεδρος ΤΣ / ΕΑΑΣ Πρέβεζας»

Πηγή: Kolivas.de


Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση

Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.