Δώνος Προμηθευτική Άμεση εξυπηρέτηση


Κι όμως! Οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου συγκεκριμένους αριθμούς. Δεν είναι τυχαίο. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την Αριθμολογία γνωρίζουν ότι κάθε αριθμός φέρει μια ενέργεια και έχει τη δική του ερμηνεία. Οι αριθμοί είναι απόλυτοι, αδιαμφισβήτητοι και γι’ αυτό το «πνευματικό βασίλειο» τους χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Μάλιστα, κάποιοι που τους βλέπεις επαναλαμβανόμενα ονομάζονται οι «αριθμοί των Αγγέλων», μέσα από τους οποίους ο Θεός στέλνει ισχυρά μηνύματα, με στόχο την πνευματική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Οπότε, όταν ορισμένοι αριθμοί εμφανίζονται συνέχεια στο ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού, όπως πχ 1111, 1212, υπάρχει λόγος. Οι Άγγελοι που είναι οι αγγελιοφόροι του Θεού, τους πετούν μπροστά σου για να προσελκύσουν την προσοχή σου και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι είναι δίπλα σου, ακούν τις προσευχές σου, έχεις την προστασία τους, αλλά σου μεταφέρουν κι ένα μήνυμα… εξ ουρανού. 

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποκωδικοποιήσεις αυτό το μήνυμα, ερμηνεύοντας τους επαναλαμβανόμενους «αριθμούς των Αγγέλων», έναν προς έναν, που είναι οι εξής…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Πηγή: Queen.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.