Κερδίστε Χρήματα ως Οικοδεσπότης στην Airbnb

Πώς να γίνετε οικοδεσπότης στην Airbnb
πιθανά έσοδα ανά μήνα
Ανεξάρτητα με το είδος του σπιτιού ή του δωματίου που μπορείτε να μοιραστείτε, η Airbnb διευκολύνει και εξασφαλίζει τα έσοδά σας και την επικοινωνία με εκατομμύρια επισκέπτες που αναζητούν μοναδικούς χώρους να μείνουν, όπως ο δικός σας.
Εσείς έχετε τον έλεγχο
Με την Airbnb, έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαθεσιμότητας, της τιμολόγησης, των κανόνων σπιτιού και της επικοινωνίας με τους επισκέπτες σας. Μπορείτε να καθορίσετε ώρες άφιξης και να οργανώσετε τη διαδικασία όπως σας αρέσει.
Είμαστε εκεί σε κάθε σας βήμα
Η Airbnb προσφέρει εργαλεία, προτάσεις φιλοξενίας, εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο καθημερινά και μια διαδικτυακή κοινότητα έμπειρων οικοδεσποτών για να απαντούν στις ερωτήσεις σας και να μοιράζονται ιδέες για επιτυχημένη φιλοξενία.
Δημιουργήστε την καταχώρησή σας
Είναι δωρεάν κι εύκολο να δημιουργήσετε μία καταχώρηση στην Airbnb. Περιγράψτε τον χώρο σας, πόσους επισκέπτες μπορείτε να φιλοξενήσετε και προσθέστε φωτογραφίες και λεπτομέρειες.
Το εργαλείο ελέγχου τιμών μπορεί να προτείνει ανταγωνιστικές τιμές, αλλά η τιμή που χρεώνετε εξαρτάται πάντα από εσάς.
Πώς να γίνετε οικοδεσπότης στην Airbnb
Πώς να γίνετε οικοδεσπότης στην Airbnb
Καλωσορίστε επισκέπτες
Γνωρίστε τους επισκέπτες πριν έρθουν ανταλλάσσοντας μηνύματα μέσω της πλατφόρμας μας.
Οι περισσότεροι οικοδεσπότες καθαρίζουν τους χώρους που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και προσφέρουν τα βασικά, όπως καθαρά σεντόνια, πετσέτες και χαρτί τουαλέτας.
Μπορείτε να υποδεχτείτε αυτοπροσώπως τους επισκέπτες και να τους δώσετε το κλειδί ή να τους στείλετε απλά τον κωδικό εισόδου για την πόρτα.
Πληρωθείτε
Χάρη στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Airbnb, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε άμεσα με τα χρήματα.
Οι επισκέπτες χρεώνονται πριν από την άφιξη κι εσείς πληρώνεστε αυτόματα μετά την άφιξη, εκτός από την προμήθεια υπηρεσιών ύψους 3%.
Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω PayPal, άμεσης κατάθεσης ή διεθνούς τραπεζικού εμβάσματος, καθώς και με άλλους τρόπους.
Φώτο   Ρεπορτάζ     Διονύσιος   Κούρτης 

Πηγή: wwwlefkaslive.blogspot.gr


Διαβάστε επίσης!

loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.